Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 апреля 2024 PRO

Олександр

Шеф-кухар, керівник ресторана

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
43 года
Город проживания:
Другие страны
Готов работать:
Другие страны, Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту, адрес, Facebook и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-кухар

с 05.2023 по наст. время (1 год)
Ресторан "Corsini", Firenze (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший смены

с 04.2022 по 11.2022 (7 месяцев)
Villa Petriolo., Firenze (Готельно-ресторанний бізнес)

F&B mаnager

с 06.2021 по 02.2022 (8 месяцев)
"Сіли поїли", Харків,Київ, Херсон, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

с 03.2017 по 05.2021 (4 года 2 месяца)
Ресторан "Park Avenue", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню, формування та навчання команди, організація та контроль усіх процесів на кухні.

Су-шеф

с 05.2016 по 03.2017 (10 месяцев)
Готель Харків Палас, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф;Шеф-кухар

с 09.2008 по 01.2012 (3 года 4 месяца)
Готель Чичиков, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

с 09.2005 по 04.2008 (2 года 7 месяцев)
розважальний комплекс "Hi-fi ", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Бренд-шеф

с 03.2003 по 09.2005 (2 года 6 месяцев)
ресторан "Fashion", "Наполеон",Гринвич", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Харкiвський торговельно-економiчний коледж

Кухар-кондитер, Харків
Среднее специальное, с 2017 по 2018 (1 год)

хипт-1

Майстер виробничого навчання, Харків
Среднее специальное, с 2008 по 2010 (2 года)

Знания и навыки

MS Excel MS Word

Знание языков

Английский — выше среднего

Дополнительная информация

Трохи про себе і про роботу, мені 42 роки з них 24 роки працюю в Готельно-ресторанному бізнесі, за ці роки пройшов шлях від помічника кухаря до керівника ресторану. Великий досвід відкриття ресторану з нуля, зараз я з сім'єю перебуваю в Італії, маю всі документи для роботи та перебування на території Євросоюзу, пройшов серію курсів на території Італії таких як HACCP і три курси з техніки безпеки (всі документи є). Експерт КУХНІ: Італійська ,Японська ,Французька, Чилійська,Українська ,Китайска .Знання мов рівень: Англійська мова А2, Італійська В1. Номер телефону із соціальними мережами [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: