Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 марта 2024 Файл

Юрий

Шеф-кухар

Возраст:
32 года
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Другие страны

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Пирогівський Юрій Миколайович
Шеф-повар, су-шеф, кухар універсал
Контактна інформація:
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Електрона адреса:

Навчався в Кам'янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ, виробництво харчової продукції, консервування.
Досвід роботи:
Шеф-повар в кафе-кондитерській Madam bushe з 05.05.2022
• Відкриття закладу з нуля.
• Контроль та оформлення залу, створення рекламних буклетів
• Закупівля товару, введення товару в програму забезпечення реалізації продуктів.
• Створення меню та створення калькуляційних карт
• Створення сезонних пропозицій для заохочення нових клієнтів
Су-шеф в кафе Китайка з 8.2021 по 02.2022 (м. Київ)
Контактний номер директора: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), Дмитро
Старший повар в паб This is Пивбар з 05.2021 по 07.2021 (м. Київ)
Старший повар в ресторані ШашликЯн (м. Київ)
Контактний номер директора: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), Андрій
Повар універсал, пекар
Супермаркет Булка, Кам’янець-Подільський (Харчова промисловість)
Шеф-повар з 10.2017 по 05.2018 в кафе «Мені би мНяса», (м. Кам’янець-Подільський)
• Відкриття закладу з нуля.
• Контроль та оформлення залу, створення рекламних буклетів
• Закупівля товару, введення товару в програму забезпечення реалізації продуктів.
• Контроль за чистотою залу, правильне обслуговування офіціанта, контроль кухні.
• Закриття та відкриття зміни.
• Аналіз затрат та прибутку при кінці дня, тижня.
• Створення меню та створення калькуляційних карт.
• Створення сезонних пропозицій для заохочення нових клієнтів.
Менеджер закладу швидкого харчування Крила в 2016, 2017р. ( м. Кам’янець-Подільський) :
Організація діяльності ресторану, організація роботи персоналу, проведення інвентаризації, просування ресторану, пропонування ідей для розвитку ресторану, та для збільшення продаж (середнього чеку), зустріч та розсадка гостей, проведення співбесід, здача каси, відкриття/закриття закладу, складання робочих графіків. Підмінна поварів на всіх процесах.
Контактний номер директора : [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») Ігор Миколайович
Повар всіх процесів в дитячому розважальному комплексі Green Pizza протягом 2015, 2016 р. (м. Кам’янець-Подільський).
Для когось робота на кухні це просто робота, то для мене це процес який приносить задоволення та самовдосконалення. Дотримуюсь в роботі дисципліни, тримаю своє робоче місце в чистоті та охайності і того ж вимагаю від інших. Не боюсь складних задач. До своєї професії відношусь відповідально, вимогливо до себе, того ж самого очікую від інших. Маю гарне почуттям гумору, тому працювати зі мною завжди весело. Люблю працювати та розвиватись!
Страви які готувалися та створювалися для закладів харчування мною.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Шеф-повар
32000 грн, Другие страны, Львов , еще 3 города

Шеф-повар, sous chef
Другие страны

Шеф-повар
60000 грн, Другие страны, Киев

Шеф-кухар, старший на кухню
Другие страны

Шеф-повар
130000 грн, Другие страны

Шеф-повар
Другие страны

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: