Resume from April 29, 2024 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/5912156

Sales representative, 75 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
City:
Other countries

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор підприємства

from 01.2011 to now (13 years 3 months)
Консалтинг, бухгалтерія, аудит

Консультант з Італійського ринку. Представлення інтересів компанії на ринку Італії. Юридичний та бухгалтерський супровід в Італії. Незалежний експерт з Італійського ринку.

Education

Університет Банківської справи

Бухоблік та Аудіт, Львів
Higher, from 2013 to 2016 (3 years 2 months)

Знання сучасних форм та методв ведення облку, складання фнансової, податкової, статистичної звтност; оподаткування, аналзу, контролю аудиту з застосуванням комп’ютерних технологй;
вміння готувати облково-економчну нформацю для прийняття управлнських ршень та здйснювати контроль аналз економчної дяльност суб’єктв господарювання.

Knowledge and skills

Пунктуальність Комунікабельність SalesWorks

Language proficiencies

  • English — fluent
  • Italian — fluent
  • German — average

Additional information

Чи розглядав ваш бізнес або бренд можливість вийти на споживчий ринок Італії? Якщо ні, можливо, ви втрачаєте чудову можливість, залежно від продукту, який ви пропонуєте, і сектора, у якому ви працюєте.
Як виглядає економіка Італії сьогодні?
Італія має населення понад 60 000 000 і може похвалитися восьмою за величиною економікою у світі (99% якої складається з малого та середнього бізнесу). Італійські споживачі складають близько 3,6% світового споживчого ринку і, в середньому, в У третьому кварталі 2022 року споживчі витрати в Італії становили в середньому 242 215 мільйонів євро.
Протягом наступних десятиліть Італія відчуватиме високий попит на товари та послуги. Зараз настав час для перспективних компаній розробляти, виробляти та виводити продукти на ринок – доступних можливостей багато.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: