Resume from April 3, 2024 PRO

Юлія

Директор ресторану, 66 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
30 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор ресторану

from 04.2023 to 03.2024 (11 months)
Розлиwine, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Restaurant manager

from 10.2022 to 05.2023 (7 months)
Clap restaurant, Dubai, UAE (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуюча банкетної служби

from 02.2020 to 05.2022 (2 years 3 months)
Equides club, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер ресторану

from 04.2019 to 02.2020 (10 months)
"Corvina", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер ресторану

from 01.2018 to 03.2019 (1 year 2 months)
"Vino Grad", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер ресторану

from 05.2017 to 01.2018 (8 months)
"Прага", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер ресторану

from 09.2015 to 04.2017 (1 year 7 months)
" This is Пивбар", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

В першу чергу в мої обов'язки входило,
безперервний розвиток себе в середині компанії, навчання і любов до того, чим займаюсь.
А також:
- Зустріч і спілкуання з гостями.
- Проведенння атестаціїї офіціантів, та щоденна iндивiдуальна робота над зауваженнями по роботi.
- Підготування презентацій по сервісу, підсумків роботи команди на щотижневе зібрання.
- Швидке вирішення конфліктних ситуацій та робота з зворотнім зв'язком від гостей.
- Ведення ряду таблиць з товарообігу, інвентаризаїї.
- Заявки по поліграфії, текстилю, посуду та канцелярії.
Активна участь в транстформацiї компанії, відвідування всіх тренінгів по сервісу.

Директор ресторану

from 09.2014 to 08.2015 (11 months)
"Батьківська хата", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Запуск ресторану.
- Закупка необхідного інвентаря.
- Робота з постачальниками.
- Введення стандартів обслуговування і навчання персоналу.
- Планування бюджету і товарообігу.
- Проведення щомісячної інвентаризації.
- Складення фонду оплати праці та видача заробітної плати.
- Щомісячна звітнісь, по прибутку і витратам ресторану.
- Контроль списання продукції.

Менеджер ресторану

from 08.2012 to 09.2014 (2 years 1 month)
«Батькiвська хата», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

З 2010 року, я працювала у цій компанії офіціантом.
Проявила тоді себе, як найпродуктивніший працівник і улюбленицею гостей, доказавши це:
- Найвищим середнім чеком, протягом тривалого часу.
- Перевиповненим планом, який ставили офіціантам на місяць.
- Лідером, серед мотиваційних програм для співробітників.
У 2012 році, мені запропонували посаду менеджера.
В мої обов'язки входило:
- Допомагати і направляти персонал, на продуктивну роботу і гстинне відношення.
- Складення графіків роботи.
- Прийом і організація бенкетів.
- Атестації персоналу.
- Інвентаризація матеріальний цінностей закладу.
- Ведення касової дисципліни, щоденний і щомісячний звіт.

Education

КНУКіМ

Кіно і ТБ, диктор та ведуча телепрограм, Київ
Higher, from 2010 to 2015 (4 years 9 months)

Additional education and certificates

Системний сервіс. Сервісна культура. Внутрішній сервіс і стандартизацiя А.Владичинська

2016, 3 мiсяцi

Постійний сервіс. Вимірювання сервісу. Як бути безризиковим для клієнта А. Владичинська

2017, 3 модулi

Формування сервіс-візії і місії компранії, KMBS

2015, 3 місяці

Управління сервісом. Створення системи якісного обслуговування. О. Марусич

2017, 3 модулі

Knowledge and skills

MS Office iiko

Language proficiencies

  • English — fluent
  • Polish — fluent
  • Spanish — average

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: