Resume from April 19, 2022

Катерина

Перекладач французької мови

Employment:
Full-time.
Age:
26 years
City of residence:
Chernivtsi
Ready to work:
Lviv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Факультет іноземних мов, спеціальність французько-український переклад, та англійсько-український переклад, Чернівці
Higher, from 2016 to 2022 (6 years)

Привіт, мій майбутній бос. Хочу трохи розказати, чим можу бути корисна. Навчалася я сумлінно, хоча скромною відмінницею ніколи не була - не той характер. До того ж, щиро вірю, що знання неможливо виміряти цифрами та закарлюками в блокноті. Під час навчання здобула досвід перекладу та редагування різних типів текстів, від машинного перекладу та редагування інструкцій, перекладу ділових паперів та документів, до статей та художнього перекладу. Проходячи практику зі своєї спеціальності встигла спробувати себе і в ролі перекладача, і редактора перекладу текстів. Редагую з урахуванням стилістики, адекватності і еквівалентності тексту, максимально зберігаючи основну ідею і тему тексту.
Українською та російською мовами однаково володію вільно, так что на русском я говорю и пишу так же грамотно и свободно, как и на родном украинском. Люблю учиться новому и всесторонне развиваться.

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint SmartCAT

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent
  • French — above average
  • English — above average

Additional information

Вигідно виділяюся наполегливістю і терплячістю. Якщо чогось не знаю, або не вмію, проте це необхідно для справи — не зупиняюся, поки не матиму достатньо знань на гідному рівні. Цікавлюся психологією, драматургією, сучасною и класичною літературою. "Юлій Цезар на мінімалках" в плані багатозадачності. Невиліковний перфекціоніст — обожнюю досконалість, і всіма способами до неї тягнуся. Поважаю конструктивну критику, якщо вона підтверджена аргументами, адже це допомагає покращувати рівень своєї професійної діяльності.
Щиро сподіваюся, що дещо вільний тон мого резюме не ввів в оману щодо мого ставлення до роботи — в цьому аспекті я абсолютно серйозна і готова викладатися на сто відсотків.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: