Resume from June 17, 2024 PRO

Дмитро

Директор з продажу, комерційний

Employment:
Full-time.
Age:
44 years
City of residence:
Vinnytsia
Ready to work:
Khmelnytskyi, Kyiv, Lviv, Ternopil, Uzhhorod, Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Комерційний директор

from 03.2023 to 05.2024 (1 year 2 months)
ТОВ Талко, Тернопіль (Металургійна промисловість, металообробка)

Запуск підприємства з нуля в підпорядкованих напрямках. Формування відпускних цін ,внутрішній ринок та експорт. Планування та контроль оплат згідно договорів/контрактів з покупцями/постачальниками. Проведення переговорів з ключовими партнерами покупці/постачальники. Підбір персоналу. Побудова процесів для забезпечення потреб підприємства: збут , зберігання готової продукції, забезпечення сировини для виробництва продукції. Планування замовлень на виробництво. Планування та контроль залишків по складу готової продукції. Робота з асортиментом, розширення. Запуск сайта, наповнення та його просування. Залучення нових покупців: дистрибуція, мережі локальні/національні, експорт.

Комерційний директор

from 08.2020 to 10.2022 (2 years 2 months)
ТД Сокме, Червоноград (Будівельна промисловість, деревообробка)

Досягнення:
формування та затвердження структри підлеглих підрозділів. Впровадження КРІ для підлеглих підрозділів. Розробка та впровадження дистрибуційної системи збуту , формування та підписання дилерських угод з ключовими Партнерами. Впровадження планування , та виконнання планів реалізації згідно каналів збуту. Збільшення пропускної здібності складів. Підписання з мережею гіпермаркетів Епіцентр договору на вигідних умовах. Налагодження роботи відділу рекламації.

Обов"язки :

організація роботи підлеглих підрозділів. Розробка алгоритмів роботи та комунікацій між структурними підрозділами (накази , функціонал тощо). Розробка мотивації для підрозділів. Розробка стратегії розвитку для внутрішнього та єкспортних ринків. Планування обсягів збуту (рік,квартал,місяць). Контроль дебіторської заборгованості.Формування відпускних цін (внутрішній ринок та експорт). Планування завантаження виробничих потужностей підприємства. Підбір співробітників згідно затвердженої структури . Звітність.

Директор

from 05.2017 to 06.2020 (3 years 1 month)
ТОВ «Ініціатива Трейд Компані», Винница (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Досягнення:
підписання планів річних об"ємів продажу з дилерами.

Обовя"зки :

Пошук постачальників для розміщення замовлень для власної торгової марки з побутової техніки та побутових приладів для опалення.

Пошук каналів збуту , залучення регіональних дилерів. Розробка маркетингових програм для просування продукції.

Керівник відділу продажу

from 05.2015 to 04.2017 (1 year 11 months)
ПАТ «Маяк»,, Вінниця (Машинобудування)

Досягнення:
проведення реорганізації відділу продажу, впровадження КРІ для менеджерів. Залучення нових Партнерів на внутрішньому ринку та країнах СНД . Формування дилерської мережі на внутрішньому ринку. Виконання встановлених керівництвом підприємства планів продажу.

Обов"язки:

Залучення нових партнерів ( Внутрішній ринок, СНД, Європа). Розробка довгострокових та короткострокових планів продажу та виробництва. Контроль дебіторської заборгованості. Формування відпускних цін (внутрішній ринок та експорт). Аналіз обсягу ринку України за продукцією , що виробляє підприємство. Звітність. Моніторинг цін конкурентів. Оцінка ефективності роботи менеджерів, підбір співробітників згідно структури відділу. Проведення виставок (Україна , СНД). Відвідування виставок Європа, Китай , Іран.

Керівник відділу продажу

from 08.2008 to 05.2012 (3 years 9 months)
ВАТ "Холдинг Сатурн", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Досягнення:
Підписання договорів з мережами : "Ельдорадо", "Епіцентр", "Комфі". Збільшення обсягів реаліації кожного року. Підписання с мережами контейнерних поставок щпродукції. Виконання планів з продажу встановлених керівником підприємства.

Обов"язки:

залучення нових партнерів, розробка та впровадження довгострокових та короткострокових планів продажу, контроль за їх виконанням. Контроль дебіторської заборгованості. Формування прайс листа , розробка системи знижок. Підбір співробітників, розробка КРІ. Аналіз кокурентного середовища споживачів (моніторинг ринку). Взаємодія з іншими структурними підрозділами компанії. Звітність.

Заступник керівника відділу побутова техніка та зроби сам

from 04.2007 to 07.2008 (1 year 3 months)
«Метро Кеш енд Кері Україна", Винница (Роздрібна торгівля)

Досягнення:
проходження внутрішнього аудиту з високими показниками. Залучався до команди кращих співробітників для запуску нових маркетів.

Обов"язки:

прямі та оптові продажі побутової техніки та електроінструмента. надання консультації покупцям. Підтримка товарного запасу продукції ,відповідно до встановлених норм компанії (замовлення продукції/ робота з old stock). Підготовка відділу до внутрішніх аудитів. Забезпечення проведення рекламних акцій. Забезпечення охорони та безпеки відділу . Управління персованолом.

Education

Хмельницкий національный університет

Економічний факультет , спеціальність "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність", Хмельницкий
Higher, from 2019 to 2021 (2 years)

Хмельницкий національный університет

Економічний факультет, спеціальність "Економіка підприємства", Хмельницкий
Higher, from 2016 to 2019 (3 years)

Additional education and certificates

Програма старт-тренінгів для керівника відділу "Метро Кеш енд Кері"

2007 рік , 3 месяці

Тимур Дзгоєв "Методика ефективних продаж".

2011 г , 2 дні

Business Relations "Продажі через відносини".

2012г , 3 дні

"Ефективне управління персоналом"

2014 , 2 дні

"Тренінг для керівників"

2015, 2 дні

Семінари по впровадженню експорту

2016, 1 день

Knowledge and skills

MS Office Користувач ПК Бітрікс24 Продаж 1С:Торгівля і склад

Language proficiencies

English — average

Additional information

Є водійскі права та авто.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: