Валерий

Шеф-повар, сушеф, 35 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
29 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Other countries

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-повар

from 11.2021 to now (2 years 11 months)
Pesto Family, мережа ресторанів, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль якості страв,
Формування заявок,
Організація планування та оптимізація роботи кухарів, складання графіків. Ведення технічної документації,
Інвентаризація, зведення переобліку. Планування, організація, мотивація, контроль.
( маю напрацьовані власні ідеї)

Помічник технолога

from 11.2020 to 01.2021 (2 months)
ТОВ "АРТ ОФ КУКІНГ", Київ (Харчова промисловість)

Розрахунок технологічних карт на підставі акту проробки. Розрахунок єнергетичної цінності продукту,розробка маркування готової продукції згідно «закону про маркування»( через брак досвіду та відстутності швидкості в роботі понизили до бригадира чайного відділу, де пропрацював до травня 2021) пройшов курс навчання по ХАССП. Отримав сертифікат внутрішнього аудитора. Був членом групи ХАССП на виробництві.

Мясник

from 10.2020 to 11.2020 (1 month)
ТОВ "АРТ ОФ КУКІНГ", Київ (Харчова промисловість)

Обвалка мяса, формування п/фзгідно виробничого плану.

Повар універсал

from 09.2018 to 05.2019 (8 months)
Don More, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Здобув досвід роботи з широким асортиментом море продуктів. приймав участь у виїздній кухні "Кураж Базар"

Старший зміні

from 02.2016 to 09.2018 (2 years 7 months)
натюрліх, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

контроль якості та швидкість видачі страв. закупка товарів організація робочого процесу . виставлення пріорітетів на робочому місті . приймав участь в оновленні меню.

Повар гарячник

from 10.2014 to 01.2016 (1 year 3 months)
pesto star, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар універсал

from 09.2013 to 05.2014 (8 months)
Salateria, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

повар універсал. приготування П/Ф. контроль якості продукції. дотримання санітарно гігієнічних норм. підтримка чистоти на робочому місці.приймав участь в оновленні меню.

Education

Київський національний торгівельно-економічний університет

Факультет готельно ресторанного та турестичного бізнесу, Київ
Higher, from 2012 to 2017 (5 years 3 months)

Інженер технолог харчової промисловості в ресторанному бізнесі.

Knowledge and skills

  • Внутрішній аудитор ХАССП

Additional information

Для мене дуже важлива командна робота.Не можу працювати в колективі де кожен сам за себа. не конфліктний ,стресостійкий,добре реагую на конструктивну критику. відкритий до навчання , націлений на результат,в майбутньому прагну працювати шеф поваром. маю досвід в оптимізації робочого процесу. працював з великим потоком людей (паб на 250 посадочних місць).приймав участь в розробці нового меню.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: