Resume from May 20, 2024 PRO

Олег

Шеф-кухар

Employment:
Full-time.
Age:
28 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бренд-шеф

from 01.2023 to 03.2024 (1 year 2 months)
Квіткова Оранжерея, Сицилійський дворик, Київ, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

За час роботи в компанії було створенно 2 проекти з нуля, а саме :

- План та креслення приміщеня кухні.
- Пошук та підбір необхідного обладнання.
- Створення повсякденного меню, створення банкетного меню.
- Пошук та комунікація з постачальниками.
- Створення всієї необхідної документації
- Підбір посуду під концепт закладу.
- Підбір та навчання персоналу.
- Органцізація та оптимізація роботи персоналу.
- Робота з Poster, впевнений користувач Excel.
- Періодичний аналіз собівартостей, коррекція меню згідно сезону.
- Спілкування з гостями, консультація замовників щодо банкетів, заходів.

Шеф Кухар

from 10.2022 to 02.2023 (4 months)
Консалтинг, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Оновлення меню декількох невеличких закладів сімейного формату.
- Навчання персоналу.
- Створення тк.

Бренд - Шеф.

from 02.2021 to 09.2022 (1 year 7 months)
Ресторан французской кухни «Paul», ресторан «River Lodge», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

У найкоротші терміни було вивчено принципи роботи ресторану.
Одним зі своїх успіхів вважаю, що весь персонал залишився працювати, а не пішов за попереднім шефом (як це зазвичай буває).
За час роботи було зроблено:

- Впровадження регулярних переобліків, пошуки та усунення недостач та надлишків.
- перегляд та реформація роботи з постачальниками, заміна деяких.
- Коригування, стандартизація тех. карт.
- оптимізація витрат без втрати якості.
- Складання графіка роботи персоналу, робота із зарплатним фондом відштовхуючись від місячних планів.
- Проведенню безліч банкетів чисельністю 200+.
- робота з персоналом, підтримка мікроклімату та здорових відносин у колективі.
- Розробка та реалізація сезонного меню.

Засновники ресторану River Lodge запропонували взяти під контроль ресторани «Paul»

Це французька франшиза затишного французького кафе зі своїми десертами та хлібом.
На даний момент їх 2 у Києві, мені запропонували відкривати 3й.
Перед відкриттям було проведено :

- Зниження фуд косту вже існуючих позицій.
- Розробка сезонного, розробка веганського меню.
- Набір та навчання персоналу.


Післявоєнне відновлення та відкриття всіх 3-х точок у Києві Paul та River Lodge.
-Стабілізація роботи в нинішніх умовах, формування практичного та вигідного меню.

Су - шеф.

from 11.2018 to 02.2021 (2 years 3 months)
ALASKA, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Починав з позиції кухар гарячого процесу, через 2 – 3 тижні отримав посаду старшого кухаря.
Через півроку посів місце су - шефа.

За роки роботи отримано досвід з:


- Підбір постачальників у співвідношення ціна = якість.
- роботі з преміальними, рідкісними та дорогими продуктами.
- Відпрацювання комунікативної навички спілкування з персоналом начальник/підлеглий.
- Складання плану робочого дня, делегування обов'язків, виконання поставлених цілей у поставлені терміни.
- Вивчення та реалізації норм HACCP.
- Зняття та зведення переобліків, контроль нестачі та надлишків продуктів.

Також отримано колосальний досвід роботи з найкращими представниками професії в Україні.

Старший кухар

from 07.2016 to 10.2018 (2 years 3 months)
Луи Бидон, Краснодар (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття закладу з нуля.
Опрацювання та реалізація нового, концептуального меню для закладу спільно з брендом - шефом та су - шефом.
Побудова власної сироварні, виробництво домашніх молодих та витриманих сирів.
Перша керівна посада, яка мене навчила:
- Підбір персоналу та навчання.
- Підбір та робота з постачальниками.
- Проведення регулярного аудиту персоналу, виявлення вад у функціоналі кухні та вирішення проблеми у найкоротші терміни.

Кухар (Хоспер)

from 06.2015 to 05.2016 (11 months)
Ё’burg, Краснодар (Готельно-ресторанний бізнес)

Одна з перших бургерних в Краснодарі, яка викликала фурор за рахунок найдорожчого бургера в Росії (про них писали кілька видавництв і знімали репортажі пару федеральних каналів).
Це місце навчили працювати швидко та безкомпромісно через величезний потік людей.

Education

КПЭЛ

Оператор транспортных средств, Київ
Specialized secondary, from 2011 to 2014 (2 years 8 months)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: