Resume from April 22, 2024 PRO

Максим

Керівник відділу, 30 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
39 years
City of residence:
Vinnytsia
Ready to work:
Khmelnytskyi, Other countries, Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Управління, контроль та нагляд за безпекою на транспорті. Локомотивне депо Жмеринка, Жмеринська дирекція залізничних перевезень!

from 03.2002 to 03.2014 (12 years)
Укрзалізниця, АТ, Хмельницький (Транспорт, логістика)

Маю диплом з відзнакою по спеціальності " Помічник машиніста тепловоза та електровоза". Навчаюся за спеціальністю " Правознавство". Трудову діяльність розпочав на залізниці із робітничих посад(РШРВ, складач поїздів, черговий по станції, слюсар з ремонту рухомого складу локомотив
ного депо. З 2009 року по 2014 рік працював заступником начальника залізничної станції, маю п'яти річний досвід в управлінні людьми (Очолював колектив із 133 працівників), фаховий залізничник. З 2014 по серпень 2022 року працював в Державній службі України з безпеки на транспорті, ( в обов'язки входило: дотримання працівниками залізниці та працівниками МПЗТ (міжгалузевих підприємств залізничного транспорту) "СУБР" Положення про систему управління безпекою руху на залізничному транспорті), Статуту залізниць, дотримання перевізниками та водіями ЗУ " Про Автомобільний транспорт", Ліцензування т.з., іншого законодавства у сфері транспорту.Не одноразово підвищував свій рівень кваліфікації в галузі транспорта( залізничний, автомобільний, міський електричний), за підтримки Міністерства Інфраструктури не одноразово приймав участь в проведенні Twinning із залученням представників Німеччини та Польщі щодо удосконалення та забезпечення якісного виконання європейських норм та стандартів у сфері транспорту.

Education

ДЕТУТ

Інженер з транспорту, Київ
Higher, from 2002 to 2008 (6 years)

Additional education and certificates

Дія "Цифрова грамотність державних службовців"

2021, 1місяць.

Knowledge and skills

Користувач ПК Організаційні, контролюючі, критичне мислення,уміння керувати Уміння вести переговор,уміння формувати власну думку та приймати

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Additional information

Маю 5-ти річний досвід на керівній посаді де очолював колектив із 133 працівників.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: