Resume from January 5, 2024 PRO

Володимир

Начальник цеху, відділу, виробництва, заступник директора

Employment:
Full-time.
Age:
52 years
City:
Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник цеха

from 09.1998 to 03.2021 (22 years 6 months)
Кондитерська корпорація "Roshen", ПрАТ "ВКФ", Вінниця (Виробництво всього асортименту існуючих кондитерских виробів в промисловому масштабі)

Маю значний досвід роботи (23 роки) в сфері управління та організації роботи персоналу на великому харчовому виробництві (понад 400 працівників) в кондитерській промисловості.
Короткий опис функціоналу:
- запуск повного циклу виробництва готової продукції на новозбудованій площадці, відпрацювання технології нових виробів; - підбір персоналу робочої та інженерної (технологічний напрям) груп, навчання, атестації;
- форсований запуск виробництва, забезпечення стабільного виконання плану по готовій продукції;
- постійна робота над мінімізацією % втрат;
- постійна оптимізація виробничого процесу;
- створення безпечних умов праці, розробка інструкцй з охорони праці, атестація робочих місць;
- розробка карт розстановок персоналу по робочим місцям з детальним описом функціоналу;
- регулярний контроль за витратою сировини та матеріалів, обгрунтування відхилень в звітах по витраті сировини і матеріалів;
- оперативна координація роботи допоміжних відділів та служб
для забезпечення стабільної роботи обладнання;
- проведення щорічних планових ремонтів обладнання;
- запровадження міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 22000, IFS Food версій 6.1, 7.0, участь в сертифікації продукції згідно стандарту HALAL.
Готовий працювати з максимальною віддачею на
достойних умовах в сфері управління та організації роботи будь-якого напряму.

Education

Український Державний Університет Харчових Технологій

Технологія хлібу, кондитерских , макаронних виробів та харчоконцентратів, Киев
Higher, from 1993 to 1998 (4 years 9 months)

Отримав повну вищу освіту по кваліфікації спеціаліста інженера-технолога, "Диплом з відзнакою"

Additional education and certificates

Тренінговий центр "Ніка" , тренінг "Методи еффективного навчання персоналу"

2016 рік березень

Школа кондитерів ZDS в місті Золінген , Німеччина

2013 рік, червень

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Досвід в навчанні персоналу,технологічна та технічна грамотність

Language proficiencies

German — beginner

References

  • Салак Віктор Адамович

    Салак Віктор Адамович

    Заступник директора підприємства, ПрАТ "Вінницька кондитерська фабрика"

    Contact details are hidden
  • Капустюк Ірина Володимирівна

    Капустюк Ірина Володимирівна

    Директор з управління персоналом, ПрАТ "Вінницька кондитерска фабрика"

    Contact details are hidden

Additional information

Маю значний досвід роботи (23 роки) в сфері управління та організації роботи персоналу на великому харчовому виробництві (понад 400 працівників) в кондитерській промисловості.
Проводив запуск повного циклу виробництва на новозбудованій площадці:
- підбір персоналу робочої та інженерної(технологічний напрям) груп, навчання, атестації;
- форсований запуск виробництва, технологічний та організаційний супровід виробництва;
- забезпечення стабільного виконання плану по готовій продукції;
- мінімізація % технологічних втрат;
-регулярна оптимізація виробничого процесу;
- створення безпечних умов праці;
- запровадження міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 22000, IFS Food версій 6.1, 7.0, участь в сертифікації продукції згідно стандарту HALAL.

Мої сильні сторони:
1. Досконало знаю технологічні процеси виготовлення всієї лінійки кондитерських виробів, а саме:
1.1. Шоколад - повний цикл виготовлення від подрібнення на п"ятивалкових млинах, коншування, темперування, відливання, виколотка, загортання, пакування, відвантаження споживачу.
1.2. Шоколадні цукерки(з начинкою) - повний цикл від отримання шоколаду, приготування кремових начинок на кулькових млинах або емульсійних на міксерах, темперування, відливання , виколотка, загортання, пакування, відвантаження споживачу.
1.3. Шоколадні цукерки(монокорпусні або багатошарові) - повний цикл від отримання шоколаду, уварювання цукеркових мас, формовка пласта, охолодження, різання, глазурування, загортання, пакування, відправка споживачу.
1.4. Шокладні цукерки(желейні/ірисні)- повний цикл від уварювання цукеркової маси , відливка в крохмал або форми, вистійка, виколотка, обмаслення, загортка/фасування, пакування, відвантаження споживачу.
1.5. Печиво, тістечка, рулети, вафлі- повний цикл від замісу тіста, формування корпусу, випічки, охолодження, загортання, пакування, відправка споживачу.
1.6. Карамель - повний цикл від приготування рецептурної суміші, уварювання, формування, охолодження, загортання, фасування, пакування, відправка споживачу.

2. Маю досвід експлуатації сучасного технологічного обладнання провідних європейських виробників: Buhler, Zollich,Winkler, Mazzetti, Aasted, CEPI, Pactec, Fima, Mashek, Hansel, Stephan.

3. Маю значний досвід щодо оптимізації виробничих процесів: - раціоналізація місць розташування працівників та їх кількості; - впровадження зон особистої відвідальності працівників; - впровадження системи подачі пропозицій(СПП); - впровадження системи 5S;
- зниження енергозатратності проектів (облаштування ефективної термоізоляції в легкоз"ємному виконанні на запірній арматурі енерогокомунікацій);

4. Маю значний досвід по підбору та навчанню кваліфікованого персоналу, можу сформувати ефективну команду як інженерної групи, так і операторів, старших операторів, налагоджувальників.

5. Можу оперативно та максимально кваліфіковано визначити кореневі причини проблем на будь-якій ділянці виробництва , використовуючи методику "5 Чому?", "Парето аналізу" та власний досвід .

6. Маю досвід організації ефективної роботи підібраної команди професіоналів над зменшенням виробничих і невиробничих втрат, зменшенням собівартості продукції

7. Готовий працювати з максимальною віддачею на
достойних умовах в сфері управління та організації роботи будь-якого напряму.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: