Олег
Технолог харчової промисловості, завідуючий підприємством ГХ
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 57 years
- City of residence:
- Kharkiv
- Ready to work:
- Kharkiv, Kyiv, Poltava
Contact information
The job seeker has entered a phone number, email, address, Facebook and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/7164500
Work experience
Технолог R&D харчового підприємства, Керуючий «Цеху готових та заморожених НФ"
from 06.2021 to now
(3 years)
"Rocket Delivery"- "Dark Kitchen", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Заготовочне-підприємство "Dark Kitchen" (industrial production) - (виробництво та "Шокова заморозка" н/ф високого ступеня готовності, для доготовки на власних кухнях "Dark Kitchen". Бульйони/крем-супи; соуси масляні, овочеві (холодні, гарячі); овочеві пасіровки; гарніри овочеві, НФ з м'яса / риби – посічена, натуральні (сирі, приготовлені); напої).
- Формування стратегії розвитку власного виробництва.
- Формування стратегії виробництва аутсорсингу.
- Запуск нової продукції з урахуванням плану розвитку та масштабування.
- Зменшення собівартості напівфабрикатів.
- Участь / консультування в проектуванні, відборі та придбання обладнання, монтажу та запуску виробничих ліній.
- Створення нових технологічних процесів.
- Модернізація існуючих виробничих потужностей щодо автоматизації.
- Контроль якості напівфабрикатів, термін продажу сировини та готової продукції на всіх етапах виробництва.
- Організація та контроль за дотриманням затверджених норм та вимог відповідно до ISO 22000 (ХАССП).
- Участь у відборі персоналу, навчання та мотивації команди.
- Участь у розробці та впровадженні нового асортименту темної кухні, компіляції ТК та ЦК.
• Розробляти технології приготування їжі та способи їх введення у виробничий процес:
• Описувати можливі способи приготування страв з урахуванням витрат на оплату праці, час зберігання, якості продукції;
• Проводити тестування для перевірки методів та визначення найкращих варіантів виконання.
Рекомендації:
Юрій Смірнов CEO of «Dark Kitchen», "Rocket",
Єгор Килимнюк HR People Partner, "Rocket".
Education
Харківський Державний Універсітет Харчування та Торгівлі
Технологія Громадського Харчування, Інженер-технолог, Інженер-дослідник
Higher, from 2006 to 2010 (4 years)
Knowledge and skills
More resumes of this candidate
Kyiv, Poltava, 2 more cities
Higher education · Full-time
- Технолог R&D пищевого производства, "Rocket Delivery"- "Dark Kitchen"; Заготовочное предприятие "Dark Kitchen" (industrial project), 6 months
- Технолог пищевого производства, Заведующий производством Фабрики-Кухни, ТМ "Пицца-Квадрат", 1 year 2 months
Similar candidates
Технолог харчової промисловості, розробник, шеф-кухар, зав. харч. виробництвом
30000 UAH, Kyiv
Технолог харчової промисловості, начальник виробництва, завідувач лабораторії
40000 UAH, Kyiv
Технолог харчової промисловості, завідувач виробництва продукції, шеф-кухар
Kyiv
Технолог харчової промисловості, завідувач виробництва
Kyiv
Керівник виробництва, керуючий рестораном, технолог, зав. виробництвом
Kyiv
Зав. виробництвом харчового підприємства
Kyiv, Ivano-Frankivsk
,
more 6 cities