Resume from December 10, 2022 PRO

Олег

Технолог харчової промисловості, завідуючий підприємством ГХ

Employment:
Full-time.
Age:
57 years
City of residence:
Kharkiv
Ready to work:
Kharkiv, Kyiv, Poltava

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email, address, Facebook and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Технолог R&D харчового підприємства, Керуючий «Цеху готових та заморожених НФ"

from 06.2021 to now (3 years)
"Rocket Delivery"- "Dark Kitchen", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Заготовочне-підприємство "Dark Kitchen" (industrial production) - (виробництво та "Шокова заморозка" н/ф високого ступеня готовності, для доготовки на власних кухнях "Dark Kitchen". Бульйони/крем-супи; соуси масляні, овочеві (холодні, гарячі); овочеві пасіровки; гарніри овочеві, НФ з м'яса / риби – посічена, натуральні (сирі, приготовлені); напої).
- Формування стратегії розвитку власного виробництва.
- Формування стратегії виробництва аутсорсингу.
- Запуск нової продукції з урахуванням плану розвитку та масштабування.
- Зменшення собівартості напівфабрикатів.
- Участь / консультування в проектуванні, відборі та придбання обладнання, монтажу та запуску виробничих ліній.
- Створення нових технологічних процесів.
- Модернізація існуючих виробничих потужностей щодо автоматизації.
- Контроль якості напівфабрикатів, термін продажу сировини та готової продукції на всіх етапах виробництва.
- Організація та контроль за дотриманням затверджених норм та вимог відповідно до ISO 22000 (ХАССП).
- Участь у відборі персоналу, навчання та мотивації команди.
- Участь у розробці та впровадженні нового асортименту темної кухні, компіляції ТК та ЦК.
• Розробляти технології приготування їжі та способи їх введення у виробничий процес:
• Описувати можливі способи приготування страв з урахуванням витрат на оплату праці, час зберігання, якості продукції;
• Проводити тестування для перевірки методів та визначення найкращих варіантів виконання.
Рекомендації:
Юрій Смірнов CEO of «Dark Kitchen», "Rocket",
Єгор Килимнюк HR People Partner, "Rocket".

Education

Харківський Державний Універсітет Харчування та Торгівлі

Технологія Громадського Харчування, Інженер-технолог, Інженер-дослідник
Higher, from 2006 to 2010 (4 years)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office Windows Производство мясной и рыбной гастрономии Производство плодово-овощной консервации Различная Выпечка

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: