Resume from May 13, 2024 PRO

Ігор

Технолог (машинобудування), 35 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
54 years
City:
Kremenchuk

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний інженер ТОВ "Екотех-інжиніринг"

from 05.2004 to now (20 years)
ТОВ "Екотех-інжиніринг", Кременчук (Машинобудування)

Проектування та будівництво двох виробничих баз. Комплектування обладнанням. Розробка конструкторської та технологічної документації. Виготовлення додаткового обладнання та технологічної оснастки. Запуск у серійне виробництво 24 видів продукції. Сертифікація виробництва за ISO 9001:2015. Підготовка виробничого персоналу.

Education

Кіровоградський машинобудівельний технікум

Технологія машинобудування, Кропивницький
Higher, from 1984 to 1988 (4 years)

Knowledge and skills

MS Office КОМПАС-3D CorelDRAW SPlan Зварювальник MIG, MAG, TIG, пластики Налагоджувальник промислового обладнання Електрик (електроустановки до 1000В) Налагоджувальник КВПіА Токар Шліфувальник Фрезерувальник Слюсар-інструментальник Автомеханік Робота на деревообробних верстатах

Language proficiencies

Ukrainian — fluent

Additional information

Якщо Вам необхідна одна людина, яка закриє багато технічних питань на виробництві, що дозволить скоротити витрати на декількох співробітників - звертайтесь, розгляну будь-які пропозиції. Відрядження, понаднормова робота та освоєння суміжних спеціальностей не є проблемою. Розглядаю як пропозиції інженерно-технічного напрямку, так і робітничі спеціальності.
Оскільки функціонал платформи WORK.UA не дозволяє створити інформативне резюме, для отримання повної та об"єктивної інформації звертайтесь особисто.
На час воєнного стану перевагу надаю пропозиціям з оборонної галузі. Розгляну будь-які пропозиції в межах своєї компетенціїї та навичок.

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: