Резюме від 13 травня 2024 PRO

Ігор

Технолог (машинобудування), 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто:
Кременчук

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний інженер ТОВ "Екотех-інжиніринг"

з 05.2004 по нині (20 років)
ТОВ "Екотех-інжиніринг", Кременчук (Машинобудування)

Проектування та будівництво двох виробничих баз. Комплектування обладнанням. Розробка конструкторської та технологічної документації. Виготовлення додаткового обладнання та технологічної оснастки. Запуск у серійне виробництво 24 видів продукції. Сертифікація виробництва за ISO 9001:2015. Підготовка виробничого персоналу.

Освіта

Кіровоградський машинобудівельний технікум

Технологія машинобудування, Кропивницький
Вища, з 1984 по 1988 (4 роки)

Знання і навички

MS Office КОМПАС-3D CorelDRAW SPlan Зварювальник MIG, MAG, TIG, пластики Налагоджувальник промислового обладнання Електрик (електроустановки до 1000В) Налагоджувальник КВПіА Токар Шліфувальник Фрезерувальник Слюсар-інструментальник Автомеханік Робота на деревообробних верстатах

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Якщо Вам необхідна одна людина, яка закриє багато технічних питань на виробництві, що дозволить скоротити витрати на декількох співробітників - звертайтесь, розгляну будь-які пропозиції. Відрядження, понаднормова робота та освоєння суміжних спеціальностей не є проблемою. Розглядаю як пропозиції інженерно-технічного напрямку, так і робітничі спеціальності.
Оскільки функціонал платформи WORK.UA не дозволяє створити інформативне резюме, для отримання повної та об"єктивної інформації звертайтесь особисто.
На час воєнного стану перевагу надаю пропозиціям з оборонної галузі. Розгляну будь-які пропозиції в межах своєї компетенціїї та навичок.

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: