Resume from April 25, 2024 PRO

Dmytro

Шеф-кухар

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
47 years
City of residence:
Cherkasy
Ready to work:
Other countries

Contact information

The job seeker has entered a email, Facebook, Instagram and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-кухар

from 05.2023 to 10.2023 (5 months)
"Bard de Sol" Mykonos Greece, Інші країни (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар на відкритті нового бутик-готелю на острові Міконос.
Кухня ресторану сучасна грецька та середземноморська.
З акцентом на страви гриль, стейки, рибні страви, морепродукти.
Використання продукції місцевих виробників.
Управління кухонними операціями, навчання та нагляд за кухонним персоналом.
(Сезонна робота.)
https://barddesol.com

Шеф-кухар

from 04.2022 to 10.2022 (6 months)
Porto Fira Hotel, Інші країни (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар бутік-готелю на схилі кратера вулкана в наймальовничішому місці острова Санторіні, в Греції. Ресторан при готелі на тридцять посадочних місць. Меню a la carte, невеликі розважальні заходи, обслуговування в номерах. Кухня середземноморська, грецька.
Оновлення меню, приготування їжі, робота з постачальниками.
(сезонна зайнятість)
https://www.portofira.com

Шеф-кухар на відкритті готелю.

from 12.2020 to 03.2021 (3 months)
Готель "Статус" Брест, Брест. Беларусь (Готельно-ресторанний бізнес)

Проектна робота. Організація роботи кухні з нуля у гастробарі готелю. Розробка меню, вибір обладнання, необхідного інвентарю.
Упорядкування технологічної документації, навчання персоналу.
https://statuscenter.by

Шеф-кухар

from 11.2019 to 11.2020 (1 year)
ООО "Компания Атлантик", ресторан "Золотой телёнок", Гродно. Беларусь (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар у ресторані "Золоте теля", в сезонному ресторані "Сан-вино", середземноморська кухня. Ресторани на 120 та 60 посадочних місць. При ресторані магазин-кулінарія, продаж готових страв, доставка.
Розробка меню ресторанів, доставки, тематичні меню. Безпосередня участь у приготуванні страв.
Персонал кухні – 25 чол.
Упорядкування технологічної документації, графіків персоналу, організація роботи змін. Замовлення та облік продукції. http://www.telenok.by/

Шеф-кухар

from 08.2018 to 08.2019 (1 year)
Апарт отель "Комфорт", Минск. Беларусь (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар у ресторані, при готелі. Забезпечення харчування гостей готелю – сніданки, ланчі, проведення бізнес-конференцій, заходів. Оновлення меню, робота з документацією, замовлення та прийом продукції, участь у приготуванні страв. Персонал кухні – до 10 чол.
http://www.comforthotel.by/

Шеф-кухар

from 11.2012 to 03.2017 (4 years 4 months)
Кронон Парк Отель, Гродно. Беларусь (Готельно-ресторанний бізнес)

http://www.kronon.by/
Шеф-кухар у невеликому бутік готелі в лісо-парковій зоні в Гродно, Білорусь. Ресторан на два зали 60, та 30 посадкових місць, лобі-бар, рум-сервіс, літня тераса на 40 місць. Організація банкетів, весіль до 150 осіб, фуршетів до 250 осіб. Кухня національна, французька, італійська, барбекю, сезонні речення, авторські страви, тематичні заходи. Досить високий рівень кухні та сервісу.
Розробка, складання та оновлення меню, керівництво та безпосередня участь у процесі приготування страви карт, і банкетів. Персонал кухні до 15-ти чол., Організація роботи змін, підготовка тех. документації, робота із постачальниками.
http://www.youtube.com/watch?v=Qsw1jyX5AX0&feature=youtu.be

Шеф-кухар

from 12.2011 to 04.2012 (4 months)
Ресторан "София", Кито. Эквадор (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар в новому ресторані середземноморської кухні в Кіто, Еквадор. Організація кухні ресторану з нуля; планування меню; підбір продуктів; дегустації страв; навчання персоналу; презентації кухні ресторану у тематичних журналах, телепередачах; майстер-класи. Презентації Грецької-Середземноморської кухні на заходах від посольства Греції.
http://www.sophiarestaurante.com/

Старший кухар

from 12.2010 to 04.2011 (4 months)
Ресторан "2Mazi", Афины. Греция (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гар. процесу в гастрономічному ресторані "2Mazi" Афіни. Меню – авторська, сучасна грецька кухня. Шеф – популярний у Греції – Яніс Баксеваніс. http://www.baxevanis.com/ Нагороджені премією "Золотий Ковпак"-2010
http://www.2mazi.gr/

Су-шеф

from 03.2009 to 11.2012 (3 years 8 months)
Hotel "Grand Resort" Lagonissi Athens, Афины. Греция (Готельно-ресторанний бізнес)

Посада Су-Шеф. Обов'язки – старший кухар у відділі обслуговування номерів (Room-Service). Планування меню. (Класична, Середземноморська, Грецька кухні). Робота кухні – 24ч. Режим роботи кухні R/S – 3 зміни. Breakfast a la carte – меню, lunch – меню, dinner – меню, night – меню. Калькуляція, здійснення замовлень, прийом продукції зі складу. Навчання персоналу бригади (10-12 чол.) Контроль процесу роботи.
(сезонна зайнятість)
http://www.lagonissiresort.gr/

Шеф-кухар

from 10.2008 to 04.2010 (1 year 6 months)
"Atlantis" tennis-club, Афины. Греция (Краса, фітнес, спорт)

Планування меню а ля карт (ресторан 40-50 місць), банкетне меню, спеціальні дієтичні меню, дитячі меню. Бранчі, банкети, фуршети до 100-150 осіб
Калькуляція; навчання персоналу. (4-5 чол)
http://www.atlantissports.gr/

Chef de Partie. Старший кухар

from 03.2008 to 10.2008 (7 months)
Hotel «Corfu Imperial», Корфу. Греция (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар у ресторані "Aristos", а ля карт гастрономічний ресторан. Меню – французька "nouvelle kuizin", середземноморська кухня. Позиція: Chef-Saucier (соуси гор.страви, гор. закуски) Бригада 5-8чол. Планування спец. меню для російськомовних клієнтів, приготування страв.
(сезонна зайнятість)
http://www.corfuimperial.com/

Chef de Partie. Кухар

from 03.2007 to 11.2007 (8 months)
Hotel "Grand Resort" Lagonissi Athens, Афины. Греция (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар у гастрономічному ресторані італійської кухні "Captain's House".
Шеф – Denio Bruci (one Michelin star). http://youtu.be/3UudnbA8064 Позиція: соуси, паста. Бригада до 10 чол.
http://www.lagonissiresort.gr/

Chef de Partie. Старший кухар

from 10.2005 to 03.2007 (1 year 5 months)
Группа ресторанов « Kastelorizo », Афины. Греция (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший кухар у ресторані морської, рибної кухні "Θεα Θαλασσα" (Вигляд на море). Грецька традиційна Середземноморська кухні. Свіжі морепродукти. Риба на грилі. Замовлення, прийом продукції, контроль зберігання (св.риби, морепродуктів). Калькуляція, навчання персоналу, керування процесом роботи.
http://www.kastelorizo.com.gr/

Помічник кухаря, кухар, піцайоло.

from 01.2000 to 01.2005 (5 years)
Рестораны итальянской кухни, пиццерии., Греция (Готельно-ресторанний бізнес)

Почав працювати в Греції в італійських ресторанах, як Pizzaiolo, потім як кухар. У мережевих ресторанах "Pizza Hut", "Domino's Pizza" та ін.

Кухар

from 12.1994 to 06.1996 (1 year 6 months)
В.С. України., Одесса (Охорона, безпека, оборона)

Помічник шеф-кухаря і старший кухар у їдальні військової частини. У місті Одеса.

Практикант

from 10.1993 to 05.1994 (7 months)
Ресторан "Чайка", Черкассы (Готельно-ресторанний бізнес)

Проходження виробничої практики від СПТУ у ресторані "Чайка"

Education

DGF International Culinary School.

Кондитер, Киев
Specialized secondary, from 2017 to 2017 (меньше 1 года)

http://dgficc.com

Culinary College "Chef D'oeuvre" Athens.

Кулинария. Повар., Афины. Греция
Specialized secondary, from 2005 to 2007 (2 years)

www.chefdoeuvre.gr

Черкасское кулинарное училище № 6

Кулинария. Повар., Черкассы
Specialized secondary, from 1993 to 1994 (1 year)

Additional education and certificates

Авторские десерты от Angelo Musa (лучшего кондитера Франции MOF)

2017 DGF International Culinary School Киев, Сертификат

Метод Sous-Vide в общественном питании

2015 Gastronomy Essentials L.t.d. Афины, Сертификат

Семинар "Работа ресторана в условиях кризиса"

2015 Гильдия шеф-поваров Беларуси Минск, Сертификат

Кондитерский курс от Мишеля Вильём "Рождественские фантазии"

2015 Kinsburg Expo Калининград, Сертификат

Принципы НАССР. Порядок организации и осуществления производственного контроля.

2014 SGS Минск, Сертификат

Стажировка в Малайзии, тема "Паназиатская и японская кухня"

2014 Компания "Тера Эвент", Диплом

Стажировка в Испании, тема "Испанская средиземноморская кухня"

2013 Компания "Тера Эвент", Диплом

Семинар "The Art of Food Styling"

2012 "Original Sin" www.original-sin.eu Афины, Греция. Диплом

Семинар, "Молекулярная гастрономия. Основные методы".

2012 "Original Sin" www.original-sin.eu Афины, Греция. Диплом

Семинар по системе методов контроля производства пищевых пр-тов, “HACCP”.

2008 FSA Hellenic Food Authority. Афины, Греция. Сертификат

Ресторан "Matsuhisa Athens" кухня - японско-перуанская (Nikkei)

2008 Стажировка

Ресторан "Spondi" 2 Michelin Stars. Кухня - французская, средиземноморская.

2007 практика во время обучения в кул.школе. Афины, шефы - Arnaud Bignon. Eric Frechon.

Семинар, "Сыры Франции"

2005 SOPEXA Афины, Греция. Сертификат

Ресторан "Oro Toro" Аргентинская кухня, гриль - парилья. Афины. Греция.

2005 практика во время обучения в кул.школе

Knowledge and skills

Confectionery

Language proficiencies

  • English — beginner
  • Greek — advanced

Additional information

Основна спеціалізація – середземноморська, грецька, французька, італійська, м'ясна-гриль, пивна кухні, піца, авторські страви.
Знання російської, української, основ американської (Перу - Еквадор) та паназіатської кухні.
Робота із хоспером. Кондитерська справа.
Головний досвід - готелі, ресторани при готелях (а ля карт та зі "шведською лінією") Організація банкетів, кейтерингів. Організація ресторану "з нуля". Креативність.
Вміння працювати в міжнародній команді, тактовність, вимогливість, чистота. Не палю, ставлення до алкоголю – практично не вживаю.
Переможець кулінарного конкурсу "Золотий Кітель" 2014 року в Білорусі.

More resumes of this candidate

Similar candidates

Шеф-повар
32000 UAH, Other countries, Lviv , more 3 cities

Шеф-кухар
Other countries, Kyiv

Шеф-повар
117000 UAH, Other countries, Kyiv

Шеф-кухар
Other countries

Шеф-повар
100000 UAH, Other countries

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: