Resume from February 21, 2024 PRO

Лідія

Керівник структурного підрозділу

Employment:
Full-time.
Age:
44 years
City:
Chernivtsi

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Провідний експерт з продажів і кредитування малого і середнього бізнесу

from 09.2020 to 09.2023 (3 years)
Креді Агріколь, банк, Чернівці (Фінанси, банки, страхування)

Залучення клієнтів даного сегменту, всі процеси кредитування (консультація, збір і юридичний аналіз документів, кредитний аналіз фінансових документів, затвердження кредиту, підготовка договірної бази, оформлення і видача кредиту, постпродажне супроводження (контроль погашення, вчасна переоцінка застави, заведення фінансового стану і класу НБУ та ін.), крос-продажі). Підготовка внутрішніх звітів. Виконання розпоряджень безпосереднього керівника.

Заст.керуючого–нач.Відділу продажів відділення 1-А типу

from 01.2015 to 02.2019 (4 years 1 month)
Ощадбанк, Черновцы (Фінанси, банки, страхування)

НОВІ НАВИКИ ОТРИМАНІ НА ДАНІЙ ПОСАДІ: робота з персоналом (пошук і навчання), робота з великими масивами інформації, приймання масштабних рішень, участь в нарадах керівників.
Функціональні обов`язки: організація роботи підзвітної мережі з 15 відділень із загальною чисельністю працівників до 60 людей; доведення планових показників (близько 20 показників), розробка і надання інструментів для їх виконання, контроль за виконанням завдань, проведення нарад і навчань х підзвітною мережею, забезпечення якості обслуговування, виконання функцій керуючого відділенням під час його відсутності.

Начальник відділення (починала з менеджера по юр.особам)

from 08.2009 to 03.2015 (5 years 7 months)
АТ Ерсте банк (потім Фідо банк) наразі не діючий, Чернівці (Фінанси, банки, страхування)

НОВІ НАВИКИ ОТРИМАНІ НА ДАНІЙ ПОСАДІ: організація роботи відділення, касова дисципліна, складання звітності.
Функціональні обов`язки:
в частині роботи з клієнтами: пошук потенційних клієнтів на обслуговування шляхом прямих продажів, оформлення всіх банківських продуктів, пост-продажне обслуговування, надання якісного сервісу;
в частині роботи з працівниками: пошук потенційних працівників відділення, проведення співбесід, введення в посаду, поточні навчання і контроль за виконанням робочих процесів, забезпечення виконання планових показників відділення.

Нач.від.мікрокредитування Калинівського відділення

from 10.2004 to 08.2009 (4 years 10 months)
Райффайзен Банк, Чернівці (Фінанси, банки, страхування)

Функціональні обов`язки: - в частині роботи з клієнтами: пошук потенційних клієнтів на кредитування шляхом прямих продажів, аналіз фінансового стану позичальника, підготовка документів до оформлення кредитного договору, моніторинг кредитного портфеля, стимулювання до подальшого повторного кредитування, робота із простроченою заборгованістю;
в частині роботи з працівниками: пошук потенційних працівників відділу, проведення співбесід, введення в посаду, поточні навчання і контроль за виконанням робочих процесів, забезпечення виконання планових показників відділу.

Education

Донецький Національний Технічний Університет

Облік і аудит, Донецк
Higher, from 1999 to 2004 (5 years)

Здобула кваліфікації спеціаліст з бухгалтерського обліку і аудиту (бухгалтер-аудитор)

Харківський Банківський Коледж

Банківська справа, Харків
Specialized secondary, from 1997 to 1999 (2 years)

Здобула кваліфікацію молодшого спеціаліста банківської справи.

Additional education and certificates

Курсы по прямым продажам

Многочисленные

Курсы по организации личного времени

Во время работы в банках

Курсы по руководству и мотивации персонала

Во время работы в банках

Knowledge and skills

Пользователь ПК MS Office Подбор персонала Обучение персонала Банковские программы Общение с клиентами для выявления потребности и продажи продукта Подбор и обучение персонала Проведение тренингов по качеству обслуживания, увеличению продаж Координация работы сотрудников (до 90 человек) Анализ финансовых данных Умение брать ответственность за принятые решения Адаптивність

Additional information

Особисті якості: порядна, відповідальна, чесна, уважна до деталей, маю аналітичний склад розуму, цілеспрямована, можу якісно організовувати свій робочий час і підлеглих, маю досвід в проведенні навчальних тренінгів і нарад, схильна до самонавчання, ініціативна, доброзичлива, змістовна.
Хоббі, захоплення: заняття йогою, відвідування саморозвиваючих тренінгів, їзда на велосипеді, читання книг, догляд за тваринами, вирощування квітів.
НЕ ТУРБУВАТИ "працедавцям" які приховують свій вид діяльності, нічого про себе не розповідають і відразу призначають співбесіду.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: