Resume from June 8, 2022 PRO

Владислав

Менеджер по продажам, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
25 years
City:
Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер з продажу

from 11.2021 to 03.2022 (4 months)
ФОП "Пшеничний", Винница (Реалізація продуктів харчування)

Маю досвід роботи в сфері торгівлі займався продажем автомобілів їх підбором та ремонтом. Починаючи з осені 2021 року до 31 березня 2022 працював Менеджером з продажів в компанії ФО-П «Пшеничний» у відділі з продажу мінеральних та солодких вод. Зарекомендував себе як відповідальний та відданий працівник своїй справі. За ввесь час роботи підтримував на найменшому рівні дебіторську заборгованість, на найкращому рівні обслуговував клієнтів та надавав їм послуги нашої компанії. Підтримував у належному стані вітрини у торгових мережах. Завжди дотримувався посадових інструкції. Розуміюсь у підписанні договорів поставки та оформленні ТТН.

Education

ВНАУ

Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Higher, from 2015 to 2020 (5 years)

Additional education and certificates

Оператор комп’ютерного набору

2013

Knowledge and skills

MS Office Користувач ПК Водійські права кат. B

Additional information

Розуміюсь в принципах роботи агрегатів як автомобілів та і с/г техніки.. Маю практичний досвід роботи у сільському господарстві працював на різній с/г техніці безпосередньо займався її ремонтом. Цікавлюсь інноваціями техніки с/г, технологіями точного землеробства та безвідходних технологій. Проходив стажування за кордоном. Вмію дуже добре користуватись комп’ютером розуміюсь як в комп’ютерних програмах таких як: Microsoft Word, Excel, Publisher.
До ділових рис можу віднести свою рішучість, цілеспрямованість, комунікабельність, стресостійкість, чітко бачу свою мету та шляхи її досягнення. Готовий до командировок по Україні маю власний автомобіль. Маю водійське посвідчення кат В, вільно керую автомобілем. Досвіт керування 6 роки. Займався пригоном та продажем автомобілів. Розуміюсь в підборі запчастин за допомогою каталогу.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: