Resume from September 24, 2022

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/7798420

Юрист

City of residence:
Kamianske
Ready to work:
Dnipro, Kamianske

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Прокурор

from 01.2017 to 09.2020 (3 years 8 months)
місцева прокуратура, Кам'янське (Юриспруденція)

Перебуваючи на посаді, мною отримано практичні навички роботи за усіма покладеними функціональними обов’язками, у тому числі: прийому громадян; розгляду заяв, звернень, скарг, клопотань та прийняття рішень за ними; аналізу та складання висновків щодо судових рішень, подання апеляційних скарг на судові рішення; досвід зі складання і контролю виконання процесуальних документів, вжиття заходів реагування за напрямками діяльності, відповідно до чинного законодавства; роботи з реєстрами та електронними системами документообігу, обліку роботи; представництва та підтримання публічного обвинувачення у судах.

Спеціаліст (консультант суду)

from 10.2015 to 01.2017 (1 year 3 months)
Дніпровський районний суд м. Дніпродзержинська, Кам'янське (Правова)

Під час виконання обовязків на зазначеній посаді, мною набуто практичні навички у роботі: з автоматизованою системою документообігу суду (КП-Д3); щодо реєстрації та опрацювання вхідної кореспонденції суду; участі роботі з прийому громадян; розгляду і підготовки проектів відповідей щодо звернень, заяв, запитів про надання публічної інформації, складання та підготовки проектів відповідей/запитів до державної влади, юридичних та фізичних осіб; з обліку, ведення аналітики, складання та здачі перідочних звітів, щодо показників діяльності суду; аналізу рішень суду та складання узагальнень суддівської практики.
Крім того, отримав досвід з кадрової роботи, зокрема, щодо ведення військового обліку, взаємозвірки актуальності інформації з, військоматами, ведення та наповнення особових справ та ін.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: