Резюме від 24 вересня 2022

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/7798420

Юрист

Місто проживання:
Кам'янське
Готовий працювати:
Дніпро, Кам'янське

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Прокурор

з 01.2017 по 09.2020 (3 роки 8 місяців)
місцева прокуратура, Кам'янське (Юриспруденція)

Перебуваючи на посаді, мною отримано практичні навички роботи за усіма покладеними функціональними обов’язками, у тому числі: прийому громадян; розгляду заяв, звернень, скарг, клопотань та прийняття рішень за ними; аналізу та складання висновків щодо судових рішень, подання апеляційних скарг на судові рішення; досвід зі складання і контролю виконання процесуальних документів, вжиття заходів реагування за напрямками діяльності, відповідно до чинного законодавства; роботи з реєстрами та електронними системами документообігу, обліку роботи; представництва та підтримання публічного обвинувачення у судах.

Спеціаліст (консультант суду)

з 10.2015 по 01.2017 (1 рік 3 місяці)
Дніпровський районний суд м. Дніпродзержинська, Кам'янське (Правова)

Під час виконання обовязків на зазначеній посаді, мною набуто практичні навички у роботі: з автоматизованою системою документообігу суду (КП-Д3); щодо реєстрації та опрацювання вхідної кореспонденції суду; участі роботі з прийому громадян; розгляду і підготовки проектів відповідей щодо звернень, заяв, запитів про надання публічної інформації, складання та підготовки проектів відповідей/запитів до державної влади, юридичних та фізичних осіб; з обліку, ведення аналітики, складання та здачі перідочних звітів, щодо показників діяльності суду; аналізу рішень суду та складання узагальнень суддівської практики.
Крім того, отримав досвід з кадрової роботи, зокрема, щодо ведення військового обліку, взаємозвірки актуальності інформації з, військоматами, ведення та наповнення особових справ та ін.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: