Resume from May 12, 2022 PRO

Olga

Офіс-менеджер, помічник керівника

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
41 years
City of residence:
Odesa
Ready to work:
Odesa, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Логіст

from 11.2016 to now (7 years 6 months)
ТОВ ФОРЕС, ОДЕССА (виробництво товарів продуктової групи)

1) Отримання замовлень від менеджерів та клієнтів, узгодження замовлень з мастером виробництва, термінів доставки та введення даних в 1С.

2) Робота з великими торгівельними мережами (Таврія, Метро, Новус, Фоззі, Ідеал и т.п) на EDI-платформах. Оформлення пакетів електронних документів від замовлень до податкової накладної.

3) Коммуникація зі складом, передача замовлень на збирання, ознайомлення комірника з вимогами клієнтів щодо складання товару, планування розміщення замовлень в машині та ін.

4) Пошук транспорту для доставки замовлень. Формування заявок, узгодження з перевізником термінів, вимог та вартості перевезення. Планування відвантаження, побудова маршрутів доставки, формування пакетів документів для відвантаження (видаткові накладні, рахунки, декларації якості, ТТН, видаткові накладні на піддони, маршрут розвантаження, перепустки та ін.).

5) Контроль доставки замовлень. З'ясування спірних питань (якщо є).

6) Організація доставки сировини та обладнання на підприємство.

7) Ведення звітності (реєстр) з перевезень. Звіряння з перевізниками, проведення актів виконаних робіт у 1С, оцінка заборгованості, контроль оплат. Перевірка та контроль наявності зворотних документів (Акти перевізників та ТТН).

8) Розрахунок кілометражу та витрат на паливо найманого водія.

9) Облік зворотної тари (піддони), контроль заборгованості клієнтів за піддонами. Організація повернення піддонів (де це є доцільним).

10) Допомога у розвитку експорту продукції. Пошук клієнтів (розсилка комерційних пропозицій), консультування потенційних клієнтів з питань, що їх цікавлять (на зустрічах в офісі, а також онлайн). Оформлення вантажів у ближнє зарубіжжя, співпраця з брокерами. А також всебічна допомога відділу продажу у вирішенні питань з менеджерами та клієнтами, відділу бухгалтерії з документами тощо.

Оператор отдела логистики

from 11.2015 to 09.2016 (10 months)
ТОВ САВСЕРВИС, Одеса (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Прийом та оформлення пакетів документів на вивантаження - завантаження машин, контроль порядку вивантаження - завантаження, обробка документів та іншої інформації від виробника товару (постачальника). Підготовка пакетів документів для виїзду експедиції (оформлення ТТН, маршрутних листів, роздруківка накладних на товар...) Облік товару на складі за допомогою розроблених програм компанії, контроль та розподіл товару за складом (адресне зберігання), виправлення розбіжностей із зберігання, обробка та зведення отриманих даних про залишки на складі (переобліки). Створення та роздрукування бланків замовлень на складання товару, контроль за його виконанням. Ведення бази даних та архівація відпрацьованих документів. І т.д...

Education

Одеській Національний Політехнічний Університет

Хіміко-технологічний, ОДЕССА
Higher, from 2000 to 2005 (5 years)

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: