Resume from March 7, 2024 PRO

Віталий

Майстер виробничої дільниці, механік

Employment:
Full-time.
Age:
47 years
City:
Kremenchuk

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Механік гаража

from 06.2020 to 05.2021 (11 months)
ТОВ"Торговий дім"Кременчукнафтопродуктсервіс", Кременчук (грузові перевозки автотранспортом, техобслуговування та ремонт автотранспорта)

керівництво всією виробничою діяльністю гаража, ведення технічної документації, керування бригадою автослюсарів, контроль за зовнішнім виглядом і технічним станом парку автомобілів і причепів, забезпечення належної якості технічного обслуговування і виконання його суворо по графіку, перевірка і інструктаж робітників, яким доручене технічне обслуговування автомобілів, періодична перевірка наявності і якості інструментів, що видаються робітникам гаража, безпосередня участь в здачі автомобілів в ремонт, організація технічної допомоги автомобілям, працюючим на лінії.

Майстер виробничої дільниці

from 08.2010 to 01.2020 (9 years 5 months)
Ремонтно-будівельне управління філії ПДМН, Кременчук (обслуговування, капітальний ремонт нафтотранспортної системи)

оперативне керування бригадою робітників, землерийною технікою, засобами пожежної безпеки, підготовка та оформлення дозвільної документації, ведення журналів, при виконанні робіт при капітальному ремонті нафтопрооводу. Складання звітів про виконану роботу. Організація підготовки виробництва, забезпечення розміщення робітників , контроль додержання технологічних процесів, оперативно виявляю і ліквідую причини їх порушення. Беру участь у розробленні нових та в удосконаленні діючих технологічних процесів, режимів і графіків виробництва. Приймаю участь при закінченні робіт, пов’язаних з реконструкцією дільниці, ремонтом технологічного обладнання, механізацією і автоматизацією виробничих процесів і ручних робіт. Здійснюю формування бригад, планую, координую їх діяльність. Проводжу виробничий інструктаж з робітниками. Керую роботами підвищеної небезпеки за розробленими планами або за нарядами-допусками і не допускаю виконання цих робіт без оформлення відповідних документів.

Education

Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка

Промислове і цивільне будівництво, Полтава
Higher, from 2005 to 2010 (5 years)

спеціалізація: проектування і спорудження об'єктів газонафтовидобувного комплексу

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: