Олександр
Технолог пищевого производства
- Age:
- 44 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/8354556
Uploaded file
This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
Леонідович
26.12.1979
Phone number [
Email :[
Шеф-повар. Зав. Виробництва. Технолог.
Заміщення вакантної посади на позиції шеф-кухар.
Кваліфікований кухар з 13-ти річним досвідом роботи і знанням страв російської, української, італійської, французької, японської кухні.
ОСВІТА
1997-1999г. ВПУ № 1 КДТЕУ.
Кваліфікація: кухар 4 розряду
2005-2010г ВМУРоЛ «Україна» Спеціальність: Технологія харчування
Кваліфікація: Інженер-технолог харчових виробництв.
ДОСВІД РОБОТИ
1999-2001 р. – ресторан «Андріївський », посада кухар 4 розряду
2001-2002 р. - ресторан «Спаський причал», посада кухар 4 розряду
2002-2005 р. - ресторан «Ліпський Особняк», посада кухар, су-шеф
2005-2007 р.- ресторан «Гран-прі», посада су-шеф, шеф-кухар
2007-2011 р. - ресторан «Пиваріум», посада шеф-кухар , участь у відкритті закладу.
2012 - паб «Бір-бар», посада шеф-кухар, участь у відкритті закладу.
2012-2013 р. – паб «Бундес», посада шеф-кухар.
2012-2015 р. -«Стейк хаус» ( Бровари), посада шеф-кухар.
2015-2016 р.- «Аут паб», посада шеф-кухар.
2012-2013р.- «Vipaerocatering» посада шеф-кухар.
Обов*язки:
Креативний підхід до складання меню в різних напрямках кухонь світу, а також сезонне оновлення і введення нових страв.
Управління персоналом: набір, навчання, а також поетапний контроль виконання технологічних процесів
Організація і проведення прийомів, банкетів, весіль, ювілеїв, дитячих свят, корпоративних заходів і фуршетів.
Управління персоналом кухні, розподіл праці, складання меню, технологічних і калькуляційних карт. Контроль якості продуктів, контроль видачі страв облік продукції.
ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ
Відкриття ресторану з нуля;
Розробка технологічної схеми роботи кухні;
Підбір обладнання для кухні та схема його розміщення;
Закупівля необхідного інвентарю;
Робота з постачальниками та укладання договорів;
Розробка та складання меню ресторану;
Приготування страв італійської, французької, російської, української, японської кухні;
Керівництво колективом, в підпорядкуванні штат з дванадцяти кухарів;
Якісне навчання персоналу, атестація;
Робота з різними видами сучасного обладнання кухонь;
Розробка технологічних і калькуляційних карт;
ДОДАТКОВІ ВІДОМОСТІ
Знання ін. мов: англійська, французька - середній розмовний;
Особисті якості: відповідальність, комунікабельність, цілеспрямованість, здатність швидко навчатися, вміння працювати в команді;
Впевнений користувач ПК (MS Office, Outlook Еxpress, Internet)
Професійний користувач D2 System
More resumes of this candidate
Kyiv
Шиденко Олександр Леонідович 26.12.1979 Phone number Email : Менеджер з продажу та закупівель Заміщення вакантної посади на позиції менеджер з продажу Є власне авто. Без аварійний стаж водіння 15 років. ОСВІТА 1997-1999г...
Similar candidates
Поліграфіст, начальник виробництва, цеху, майстер, технолог
Kyiv
Технолог пищевого производства, шеф-повар
40000 UAH, Kyiv, Odesa
,
more 2 cities
Технолог пищевого производства
25000 UAH, Kyiv
Технолог харчової промисловості, розробник, шеф-кухар, зав. харч. виробництвом
30000 UAH, Kyiv
Керівник відділу якості, директор з виробництва, технолог на виробництво
Kyiv, Zaporizhzhia
Начальник виробництва, майстер цеху, технолог (друкарня)
Kyiv