Resume from April 29, 2024 File

Олександр

Технолог пищевого производства

Age:
44 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Шиденко Олександр
Леонідович
26.12.1979
Phone number [open contact info](look above in the "contact info" section)
Email :[open contact info](look above in the "contact info" section)
Шеф-повар. Зав. Виробництва. Технолог.
Заміщення вакантної посади на позиції шеф-кухар.
Кваліфікований кухар з 13-ти річним досвідом роботи і знанням страв російської, української, італійської, французької, японської кухні.

ОСВІТА

1997-1999г. ВПУ № 1 КДТЕУ.
Кваліфікація: кухар 4 розряду
2005-2010г ВМУРоЛ «Україна» Спеціальність: Технологія харчування
Кваліфікація: Інженер-технолог харчових виробництв.

ДОСВІД РОБОТИ
1999-2001 р. – ресторан «Андріївський », посада кухар 4 розряду
2001-2002 р. - ресторан «Спаський причал», посада кухар 4 розряду
2002-2005 р. - ресторан «Ліпський Особняк», посада кухар, су-шеф
2005-2007 р.- ресторан «Гран-прі», посада су-шеф, шеф-кухар
2007-2011 р. - ресторан «Пиваріум», посада шеф-кухар , участь у відкритті закладу.
2012 - паб «Бір-бар», посада шеф-кухар, участь у відкритті закладу.
2012-2013 р. – паб «Бундес», посада шеф-кухар.
2012-2015 р. -«Стейк хаус» ( Бровари), посада шеф-кухар.
2015-2016 р.- «Аут паб», посада шеф-кухар.
2012-2013р.- «Vipaerocatering» посада шеф-кухар.

Обов*язки:
 Креативний підхід до складання меню в різних напрямках кухонь світу, а також сезонне оновлення і введення нових страв.
 Управління персоналом: набір, навчання, а також поетапний контроль виконання технологічних процесів
 Організація і проведення прийомів, банкетів, весіль, ювілеїв, дитячих свят, корпоративних заходів і фуршетів.

 Управління персоналом кухні, розподіл праці, складання меню, технологічних і калькуляційних карт. Контроль якості продуктів, контроль видачі страв облік продукції.

ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ
Відкриття ресторану з нуля;
Розробка технологічної схеми роботи кухні;
Підбір обладнання для кухні та схема його розміщення;
Закупівля необхідного інвентарю;
Робота з постачальниками та укладання договорів;
Розробка та складання меню ресторану;
Приготування страв італійської, французької, російської, української, японської кухні;
Керівництво колективом, в підпорядкуванні штат з дванадцяти кухарів;
Якісне навчання персоналу, атестація;
Робота з різними видами сучасного обладнання кухонь;
Розробка технологічних і калькуляційних карт;

ДОДАТКОВІ ВІДОМОСТІ
Знання ін. мов: англійська, французька - середній розмовний;
Особисті якості: відповідальність, комунікабельність, цілеспрямованість, здатність швидко навчатися, вміння працювати в команді;
Впевнений користувач ПК (MS Office, Outlook Еxpress, Internet)
Професійний користувач D2 System







More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: