Resume from April 17, 2024 File

Михаил

Заведующий производством

Age:
50 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме
Прізвище, ім’я та по батькові
Волошин Михайло Олександрович
Дата народження
29.07.1973
Місце проживання
м. Київ
Телефон
[open contact info](look above in the "contact info" section)
Ел. адреса
[open contact info](look above in the "contact info" section)
Досвід роботи
ТОВ «Тотем стейк» (м.Київ)
2021 – теперішній час- начальник виробництва
ТОВ «ЕКО» (супермаркет «ЕКО маркет») (м.Київ)
2020 – 2021- завідуючий групи виробництва
знання технологічного процесу;
-організація роботи з персоналом свого відділу (20 чол. під керівництвом);
-прийняття участі у підборі персоналу;
-складання графіків роботи та відпусток, а також табелів;
-забезпечення основних технологічних процесів;
-формування заявок на сировину, контроль за повнотою їх виконання;
-здійснення приймання сировини по кількості і якості;
-робота з поточною документацією;
-контроль за процесом продажу товарів;
-забезпечення постійної наявності в продажу затвердженого асортименту товарів;
-підтримка оптимального товарного асортименту по групам асортименту;
-проведення моніторингу цін конкурентів, ціноутворення.

ТОВ «Бістеко» (м. Київ)
2018-2019 рр. – Завідуючий м’ясним виробництвом:
-знання технологічного процесу;
-організація роботи з персоналом свого відділу (10 чол. під керівництвом);
- розроблення технологічних карт та нових продуктів;
-прийняття участі у підборі персоналу;
-складання графіків роботи та відпусток, а також табелів;
-забезпечення основних технологічних процесів;
-формування заявок на сировину, контроль за повнотою їх виконання;
-здійснення приймання сировини по кількості і якості;
-робота з поточною документацією.

ТОВ «Фуд мережа» (супермаркет «Веллмарт») (м.Полтава)
2017-2018 рр. – Завідуючий м’ясним відділом:
-знання технологічного процесу;
-організація роботи з персоналом свого відділу (20 чол. під керівництвом);
-прийняття участі у підборі персоналу;
-складання графіків роботи та відпусток, а також табелів;
-забезпечення основних технологічних процесів;
-формування заявок на сировину, контроль за повнотою їх виконання;
-здійснення приймання сировини по кількості і якості;
-робота з поточною документацією;
-контроль за процесом продажу товарів;
-забезпечення постійної наявності в продажу затвердженого асортименту товарів;
-підтримка оптимального товарного асортименту по групам асортименту;
-проведення моніторингу цін конкурентів, ціноутворення.

ТОВ «ЕКО» (супермаркет «ЕКО маркет») (м.Полтава)
2015-2017 рр.- Заступник регіонального директора по виробництву:
Робота з персоналом:
- навчання, стажування співробітників;
- контроль зовнішнього вигляду, дотримання санітарних норм;
- контроль знання персоналу складу готової продукції;
- контроль штатного розкладу;
- проведення співбесід із кандидатами на вакансії зав. виробництвом, прийняття екзамену після закінчення стажування кандидата.

Робота із товаром - перевірка:
- перевірка санітарного стану виробничих приміщень, обладнання, інвентарю;
- перевірка викладки на вітринах на 100%, наявність асортименту на вітрині у відповідності до асортиментної матриці, стан вітрини та заприлавочної зони;
- перевірка зберігання сировини і готової продукції, наявності стікерів на п/ф та готовій продукції на виробництві;
- перевірка наявності технологічної документації на виробництві ;
- перевірка роботи лінійного персоналу у відповідності до технологічної та нормативної документації;

Робота із товаром - контроль:
- дотримання асортименту виробництва;
- замовлень сировини, відповідно до корпоративних правил, коректування замовлень, наявність сировини;
- аналіз причин накоплень, прийняття рішень про подальшу реалізацію;
- за своєчасним поданням замовлень на уцінку, контроль залишку продукції після проведення Промо-акцій, своєчасним поданням замовлень на продовження Промо, у разі більшого залишку;
- за своєчасною наявністю інформації о майбутніх Промо-акціях;
- прибутку (рентабельності) виробництва.

Робота з постачальниками (пошук нових постачальників);
Проведення моніторингу конкурентів з метою подальшого аналізу асортименту; визначення цінової політики конкурентів та розробка власної стратегії просування продукції виробництва;
Вирішення спірних питань по скаргам покупців;
Своєчасний зворотний зв'язок із представниками офісу із проблем виробництва;
Організація (пропонування) комплексу заходів для збільшення обсягів продажу (збільшення т/о), участь у розробці стратегії продажу напрямків виробництва;
Захист плану т/о, в/п, бюджету. Аналіз виконання плану Т/О і валового прибутку. Коректування плану т/о и валового прибутку на наступний місяць.
Участь у проведенні інвентаризацій, аналіз інвентаризацій в базі виробництва та в базі маркету;
Контроль надання різноманітних фотозвітів, надання фотозвітів в ЦО на вимогу;
Своєчасне подання усієї інформації із ЦО - завідуючим виробництвом: Промо, АВД, технологічних карт, технологічних інструкцій, вказівок та розпоряджень;
Робота с контролюючими органами:
- складання угод із ветеринарними службами и СЕС;
- контроль правил санітарного стану торгівельного залу, виробничих цехів;
- контроль наявності дозвільної документації.
Навчання і курирування лінійного персоналу та завідуючих виробництвом;
Участь у відкритті нових маркетів в регіоні.
ТОВ «Фуд мережа» (супермаркет «Веллмарт»)
2012-2015 рр. – форматор:
- виконання контролю за торгівельними майданчиками мережі на регіональному рівні
завідуючий м’ясним відділом:
-знання технологічного процесу;
-організація роботи з персоналом свого відділу (20 чол. під керівництвом);
-прийняття участі у підборі персоналу;
-складання графіків роботи та відпусток, а також табелів;
-забезпечення основних технологічних процесів;
-формування заявок на сировину, контроль за повнотою їх виконання;
-здійснення приймання сировини по кількості і якості;
-робота з поточною документацією;
-контроль за процесом продажу товарів;
-забезпечення постійної наявності в продажу затвердженого асортименту товарів;
-підтримка оптимального товарного асортименту по групам асортименту;
-проведення моніторингу цін конкурентів, ціноутворення.

2012р. – теперішній час – приватний підприємець

ТОВ «М’ясний стандарт»
2011-2012 рр. - технолог м’ясного виробництва:
знання технологічного процесу, а також технічних вимог, що ставляться до сировини, матеріалів та готової продукції;
знання виробничих потужностей, технічних характеристик та правил роботи з технологічним обладнанням;
організація роботи з персоналом свого підрозділу (19 чол. під керівництвом);
прийняття участі у підборі персоналу;
складання графіків роботи та відпусток, а також табелів;
забезпечення основних технологічних процесів, а також складання планів впровадження нової техніки та технології, підвищення економічної ефективності підприємства;
формування заявок на спеції, сировину та витратні матеріали, контроль за повнотою їх виконання;
здійснення приймання сировини по кількості і якості;
робота з технологічною та іншою поточною документацією;
контроль за дотриманням встановлених технологічних процесів на виробництві; процесом продажу товарів;
проведення інвентаризації;
виконання розрахунків виробничих потужностей та завантаженості обладнання, складання та перегляд технічних умов та вимог, що пред’являються до сировини, основним та додатковим матеріалам, напівфабрикатам тощо.них технологічних процесів на виробництві; ищення економічної ефективності підприємства,0000000000000000000

ТОВ «Фоззі фуд» (супермаркет «Сільпо»)
2010-2011 рр.– завідуючий м’ясним відділом:
знання технологічного процесу;
організація роботи з персоналом свого відділу (11 чол. під керівництвом);
прийняття участі у підборі персоналу;
складання графіків роботи та відпусток, а також табелів;
забезпечення основних технологічних процесів;
формування заявок на сировину, контроль за повнотою їх виконання;
здійснення приймання сировини по кількості і якості;
робота з поточною документацією та контроль за процесом продажу товарів;
забезпечення постійної наявності в продажу затвердженого асортименту товарів;
підтримка оптимального товарного асортименту по групам асортименту;
проведення інвентаризації та проведення моніторингу цін конкурентів.
Освіта
2010 р. – Кіровоградський комерційний технікум, технолог харчової промисловості, молодший спеціаліст.
Професійні навички та вміння
Windows, MS Office, 1С Бухгалтерія, Internet – впевнений користувач, великий досвід продажу.

Професійні якості

Надійність, вміння працювати в команді та з клієнтами, адаптація, самовдосконалення, дисциплінованість, уважність. Наявність прав водія кат. «В», наявність санітарної книжки. Готовність до відряджень.
Інше
Одружений, маю 2-х дiтей.
Захоплення – рибалка.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: