• PRO

Сергей

Шеф-повар

Considering positions:
Шеф-повар, Менеджер ресторана, гостиничного комплекса
Employment type:
full-time
Age:
49 years
City:
Kharkiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-повар,стартап-менеджер

from 11.2023 to 03.2024 (4 months)
Масон, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф повар,стартап- менеджер

from 05.2021 to 08.2021 (3 months)
Мамонтов, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф -повар

Су -шеф

from 09.2018 to 05.2021 (2 years 8 months)
Вon Vivant, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

Спту- З9

Повар, Харьков
Specialized secondary, from 1991 to 1994 (3 years)

Стаж 25лет.Кок на корабле,Работа с банкетным меню(телятина,свинина,птица,морепродукты,дичь)Навыки Итальянской, Немецкой, Кавказской, Украинской, Тайской кухни .Принимаю участие во всех процессах кухни.Наработана группа с поставщиками по Харьковской и Одесской области.А также рассматриваю предложения
На время открытие заведения ,проработка меню,кулькуляционные карты блюд,
Технологические описание.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: