Resume from January 27, 2023 File

Ірина

Економіст, логіст, асистент директора, фахівець з закупок

Age:
38 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Ірина Миколаївна Павленко

Місце народження: м. Київ
Дата народження: 13.05.1986р. Вік: 36 років
Сімейний стан: заміжня, дітей не маю

Освіта:
2010р.-2011р. - Національний університет біоресурсів і природокористування України.
Диплом магістра за спеціальністю «Економіка підприємства».

Досвід роботи:
01.12.2004р. – 01.04.2005р. - ТОВ «Крокус». Юридична назва мережі салонів краси та мережі фото сервісу. Посада секретаря-референта: допомога керівнику у всьому, організація життєдіяльності офісу та його працівників на робочих місцях, закупка та розподіл канцелярських та інших товарів, пошук та налагодження зав’язків з новими клієнтами, складання фінансових звітів за допомогою зведених таблиць на основі зібраних мною даних в різних розрізах, організація та контроль роботи прибиральників та кур’єрів.

01.04.2005р. – 04.03.2006р. – ТОВ «Крокус». Посада бухгалтера-касира: Касові операції, підготовка звітів по надходженню-видаткам коштів, банківські операції в "Клієнт-Банк": реєстрація та проведення платежів, формування виписок по надходженню коштів. Початкова бухгалтерська документація.

02.04.2007 – 15.08.2008р. – ТОВ «Компанія Кристал». Організація по постачанню
стоматологічного обладнання і медичних препаратів іноземного виробництва. Посада бухгалтера: збір, складання товару по замовленню для клієнтів, складський облік, проведення інвентаризації. Внесення номенклатури товару до бази та ведення розрахунків в 1С.

01.09.2008р. – 31.01.2009р. ТОВ «Грасс». Організація по постачанню іноземної парфумерної продукції у відомі магазини по всій України. Посада заступника головного бухгалтера: номенклатурний та складський облік в 1С, робота в системі «Клієнт-Банк», проведення звірок з постачальниками, допомога при складанні та перевірці балансу підприємства, початкова бухгалтерська документація. Також за сумісництвом обов’язки спеціаліста відділу кадрів: ведення справ працівників фірми, трудових книжок

23.02.2009р. – 03.05.2016р. ДУ «Національний інститут хірургії та трансплантології ім. О.О. Шалімова» НАМН України. Посада провідного економіста апарату управління: розрахунок собівартості та кінцевої вартості послуг, складання актів виконаних робіт на основі аналізу історії хвороб пацієнтів. Робота зі страховими компаніями: складання та аналіз договорів, проведення взаєморозрахунків та звірок, контроль по оплаті та заборгованості. Складання планових та фактичних кошторисів, статистична звітність, економічний аналіз попередніх періодів та ін.

23.05.2016р. – 15.02.2022р. ТОВ «Медицина ВМ». Посада економіста. Спеціаліст по розрахунку платних послуг: розрахунок проекту тарифів на послуги, аналіз виконаних та поточних робочих процесів, складання звітів. Складання та ведення договірної документації із замовниками, контроль розрахунків по договорам, проведення звірок по оплаті договорів. Ведення робочих процесів в bitrix24, ведення переговорів з великою кількістю клієнтів, щодо розрахунку послуг та юридичної документації, Підбір, консультування та навчання персоналу.
Спеціаліст з тендерних закупівель: складання та ведення тендерної документації, проведення та контроль процесів тендерних закупівель в ролі учасника від імені юридичного обличчя на електронних майданчиках E-Tender, Prozorro.
Помічник директора. Виконання будь-яких завдань, як робочих, так і особистих: організація і допомога при проведенні виїзних семінарів, бронювання квитків, знаходження контактів, ділове листування від імені директора, організація робочого дня керівника, організація робочих та особистих заходів, пошук актуальних презентів, відправка та отримання посилок і т.ін.

Власна характеристика:
Порядна, зібрана, тактовна, комунікабельна, легко знаходжу спільну мову з людьми різного віку і професії, швидко навчаюсь, направлена на результат при виконанні завдань.

Впевнений користувач Microsoft Office: Word, Excel (зведені таблиці, формули), Outlook, PowerPoint. Маю досвід по роботі з персоналом (підбір, навчання). Маю досвід у відділі логістики (пошук та підпір клієнтів, заключення договорів та контроль робочих процесів з ними). Маю досвід роботи комірником та комплектувальником. Маю досвід роботи в програмах Актив +, Парус, 1С, bitrix24
Маю диплом про закінчення курсів з логістики ЗЕД «Логістика ЗЕД».

Очікувана з/п: від 15,000,00 грн.

Тел.:[open contact info](look above in the "contact info" section)
Viber: [open contact info](look above in the "contact info" section)

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: