Resume from September 11, 2022 PRO

Оксана

Начальник відділу кадрів

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
36 years
City:
Chernihiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник відділу кадрів

from 11.2021 to now (2 years 7 months)
ПрАТ НВО ЧЕРНІГІВЕЛІТКАРТОПЛЯ, Чернігів (Сільськогосподарське виробництво, наукова діяльність в напрямку селекції та насінництва картоплі, вирощуванням зернових культур, бобових культур і насінництва олійних культур, розведення великої рогатої худоби)

Організація та ведення всіх кадрових процесів та процедур в компанії відповідно до законодавства, електронні трудові , електронний документообіг, військовий облік. Розробка електронних форм та інших засобів, що дозволяють, автоматизувати облік кадрів. Проходження перевірок з питань трудового законодавства. Розробка штатного розкладу, інструкції, положень та інших документів. Проведення аналізу та аудиту кадрової роботи. Проведення навчання працівників, атестації робочих місць та охорони праці на підприємстві.

Ведення та облік банку землі, розподіл формування звітності з сплати орендної плати за землю. Ведення особистих справ пайовиків, нотаріальне оформлення спадщини та договорів оренди.

Економічний аналіз та формування фонду оплати праці і штатного розкладу з метою виявлення внутрішньогосподарських резервів, усунення необґрунтованих затрат на оплату праці, ефективне використання трудових ресурсів підприємства.

Інспектор відділу кадрів, бухгалтер

from 09.2011 to 11.2021 (10 years 2 months)
ПрАТ УКРОПТБАКАЛІЯ ( підрозділ ДП КК "Рошен" ), Чернігів (Виробництво прянощів та приправ, желе, киселю, фасування спецій, переробка горіхів)

•Організація та оформлення кадрового діловодства відповідно до КЗпП у повному обсязі (накази прийняття, звільнення, відпустки, переміщення, заміщення, графіки, табелювання, ведення військового обліку та інше);
•Планування, пошук, підбір персоналу , оцінка кандидатів під час прийняття на роботу формування резерву;
•Розробка стандартів, положень, документообігу, колективних договорів, посадових інструкцій та штатного розкладу, описання нових бізнес-процедур і інструкцій, та інших нормативно–правових актів;
•Розробка тарифних сіток, нормування праці, коефіцієнтів КПД і інших мотиваційних заходів для формування оплати праці
•Участь у впровадженні нових стандартів, що стосується контролю підлеглих та організація табельного обліку.
•Організація свят , активного відпочинку та корпоративних заходів різних рівнів.

Ведення повного бухгалтерського обліку в частині нарахування відрядної та погодинної заробітної плати працівників ( відпускні, відрядження, лікарняні, декретні) їх пільг та компенсацій. Бухгалтерський облік та внесення первинної документації та договорів, інвентаризація ТМЦ; складання плану фінансування грошових коштів по підприємству; банківські операції "Клієнт-Банк"
складання статистичної звітності та подання їх у контролюючі органи.

Інспектор відділу кадрів, бухгалтер по заробітній платі

from 02.2011 to 08.2011 (6 months)
ТОВ "РОШЕН ЕКСКЛЮЗИВ", Чернігів (Виробництво прянощів та приправ, желе, киселю, фасування спецій, переробка горіхів)

Підготовка підприємства до злиття, ведення кадрового обліку в повному обсязі на двох підприємствах одночасно, ведення цивільно-правових договорів та нарахування заробітної плати за відрядними розцінками.

Економіст

from 07.2010 to 10.2010 (3 months)
ПрАТ ЧЕРНІГІВАВТОСЕРВІС, Чернігів (Пасажирський наземний транспорт міського та приміського сполучення)

Розрахунок та контроль собівартості та окупності міських перевезень, прорахунок рентабельності та амортизаційних витрат, проведення економічного аналізу господарської діяльності підприємства.

Education

Університет ім.. Т. Шевченка

Спеціаліст з управління відділом кадрів, Київ
Higher, from 2020 to 2020 (меньше 1 года)

Чернігівський державний інститут економіки і управління

Економіка підприємства, спеціальність " Економічна кібернетика", Чернігів
Higher, from 2005 to 2010 (5 years)

Економічна кібернетика базується на трьох складових: економіка, моделювання та комп’ютерні технології. Ця спеціальність поєднує в собі управління, аналіз, моделювання та прогнозування в економіці та бізнесі.
Основні фахові компетентності: креативне та критичне мислення; знання та уміння застосовувати економіко-математичні методи та моделі, спеціалізоване програмне забезпечення та комп’ютерні технології аналізу інформації, обробки даних та прогнозування для розв’язання економічних задач, оцінки стану і подальшого розвитку суб’єктів господарювання; здатність планувати та розробляти проекти у сфері економіки, здійснювати їх інформаційне, методичне, матеріальне, фінансове та кадрове забезпечення.

Additional education and certificates

Навчання з загальних питань охорони праці України згідно з НПАОП 0.00 -4.12-05

2020, 2 місяці

ТОВ " МЦФЕР - Україна" , Всеукраїнський Кадровий Конгрес

2021

Дія. Цифрова освіта

1 день
Certificate

Knowledge and skills

MS Office CRM M.E.Doc Управлінські навички Бухгалтерський облік Документообіг СУБД Цифрова грамотність Вчасно АРМ АСКОД Дія

Language proficiencies

English — beginner

Additional information

•Критичне мислення і далекоглядність
•Уміння вирішувати комплексні завдання
•Позитивне ставлення до життя
•Уміння ставити цілі і досягати їх

Водійські права (В категорія)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: