Терентій
Шеф-повар
- Age:
- 31 years
- City of residence:
- Kyiv
- Ready to work:
- Bukovel, Kyiv, Lviv, Odesa
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/8766828
Uploaded file
The file contains 3 more pages.
Quick view versionThis resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
Мої головні цілі:
- Показати як цінно використовувати в
кулінарії локальні та сезонні продукти;
- Здивувати гостя цікавим смаком
Ім’я: Сопін Терентій комбінуя незвичайні, але у той самий час
Володимирович прості продукти;
- Продемонструвати свої інтерпретації на
Вік:: 28 років
класичні рецепти.
Місто: Київ, Україна
Тел.: [
Email: [
Instagram: @chef_terentii_sopin
Facebook: Terentiy Sopin
Освіта:
Міжнародний університет
розвитку «Україна»
Вища освіта
- 09/2012-07/2016 Стажирування:
Вивчення, аналіз роботи 1. Сантандер, Іспанія Dani Garcia
2022р. 7 днів;
підприємств та роботи
2. Будапешт, Венгриі ресторан «Stand»
кухні. Правильне 2019р. 2 тижня;
налаштування процесів та 3. Амман, Іорданія готель ”Grand
як правильно працювати с Millennium Amman» 2014р. пів року
продуктами. (кухар)
Досвід роботи:
Чорна сіль
- Ресторан
- Ужгород
- 05/2022 – по сьогодні
- Шеф кухар
Волонтерський центр
«Дельфін»
- Столова
- Ужгород
- 02/2022 -05/2022
- Шеф кухар
Boca a Boca Jamoneteria
- Хамонерія та ресторан
- Київ
- 08/2021-02/2022
- Шеф кухар /Запуск закладу
Проект «Топот»
-
Гори та ліс
- Карпати
- 08/2022
- Учасник проекта як Шеф кухар
Досвід роботи:
De Canter
-
Ресторан
- Київ
- 3/2021- 08/2021
- Шеф кухар /Запуск закладу
Milano Torino Vermuteria
-
Гастро-бар
- Київ
- 02/2021- 03/2021
- Бренд Шеф
Качині історії
- Фастфуд
- Київ
- 12/2020
- Розробка меню
ZEIN Restaurant
-
Ресторан
- Київ
- 7/2020-2/2021
- Шеф кухар
SIN Restaurant
-
Ресторан
- Київ
- 04/2020-7/2020
- Шеф кухар
Досвід роботи:
Double Bar
-
Гастро-бар
- Дніпро
- 01/2020-04/2020
- Бренд Шеф
Milano Torino Vermuteria
-
Гастро-бар
- Київ
- 08/2019-01/2020
- Шеф кухар/ Запуск закладу
Charlatan Cafe, Alchemist Bar
- Гастро-бары
- Київ
- 01/2019-08/2019
- Шеф кухар
True burger bar, Hendrix’s
- Гастро-бари
- Київ
- 04/2018-02/2019
- Шеф кухар
Win bar
- Винний гастро-бар
- Київ
- 05/2017-05/2018
- Шеф кухар/ Запуск закладу
Similar candidates
Шеф кухар
Kyiv
Шеф-повар
30000 UAH, Kyiv
Шеф-повар
Odesa
Су-шеф, шеф-повар
40000 UAH, Odesa
Шеф-кухар
Kyiv
Шеф-повар
70000 UAH, Kyiv, Vyshhorod