Терентій
Шеф-повар
- Вік:
- 31 рік
- Місто проживання:
- Київ
- Готовий працювати:
- Буковель, Київ, Львів, Одеса
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/8766828
Завантажений файл
Файл містить ще 3 сторінки
Версія для швидкого переглядуЦе резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
Мої головні цілі:
- Показати як цінно використовувати в
кулінарії локальні та сезонні продукти;
- Здивувати гостя цікавим смаком
Ім’я: Сопін Терентій комбінуя незвичайні, але у той самий час
Володимирович прості продукти;
- Продемонструвати свої інтерпретації на
Вік:: 28 років
класичні рецепти.
Місто: Київ, Україна
Тел.: [
Email: [
Instagram: @chef_terentii_sopin
Facebook: Terentiy Sopin
Освіта:
Міжнародний університет
розвитку «Україна»
Вища освіта
- 09/2012-07/2016 Стажирування:
Вивчення, аналіз роботи 1. Сантандер, Іспанія Dani Garcia
2022р. 7 днів;
підприємств та роботи
2. Будапешт, Венгриі ресторан «Stand»
кухні. Правильне 2019р. 2 тижня;
налаштування процесів та 3. Амман, Іорданія готель ”Grand
як правильно працювати с Millennium Amman» 2014р. пів року
продуктами. (кухар)
Досвід роботи:
Чорна сіль
- Ресторан
- Ужгород
- 05/2022 – по сьогодні
- Шеф кухар
Волонтерський центр
«Дельфін»
- Столова
- Ужгород
- 02/2022 -05/2022
- Шеф кухар
Boca a Boca Jamoneteria
- Хамонерія та ресторан
- Київ
- 08/2021-02/2022
- Шеф кухар /Запуск закладу
Проект «Топот»
-
Гори та ліс
- Карпати
- 08/2022
- Учасник проекта як Шеф кухар
Досвід роботи:
De Canter
-
Ресторан
- Київ
- 3/2021- 08/2021
- Шеф кухар /Запуск закладу
Milano Torino Vermuteria
-
Гастро-бар
- Київ
- 02/2021- 03/2021
- Бренд Шеф
Качині історії
- Фастфуд
- Київ
- 12/2020
- Розробка меню
ZEIN Restaurant
-
Ресторан
- Київ
- 7/2020-2/2021
- Шеф кухар
SIN Restaurant
-
Ресторан
- Київ
- 04/2020-7/2020
- Шеф кухар
Досвід роботи:
Double Bar
-
Гастро-бар
- Дніпро
- 01/2020-04/2020
- Бренд Шеф
Milano Torino Vermuteria
-
Гастро-бар
- Київ
- 08/2019-01/2020
- Шеф кухар/ Запуск закладу
Charlatan Cafe, Alchemist Bar
- Гастро-бары
- Київ
- 01/2019-08/2019
- Шеф кухар
True burger bar, Hendrix’s
- Гастро-бари
- Київ
- 04/2018-02/2019
- Шеф кухар
Win bar
- Винний гастро-бар
- Київ
- 05/2017-05/2018
- Шеф кухар/ Запуск закладу
Схожі кандидати
Шеф-повар
30000 грн, Київ
Шеф-повар
Одеса
Су-шеф, шеф-повар
40000 грн, Одеса
Шеф-кухар
Київ
Шеф-повар
70000 грн, Київ, Вишгород
Бренд шеф-повар (замена меню)
Київ, Вінниця
,
ще 8 міст