Resume from May 27, 2024 PRO

Олена

Менеджер з продажів, 85 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
39 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Irpin, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керівник тендерного відділу, менеджер з продажів , менеджер проєктів

from 12.2018 to now (5 years 6 months)
Назва прихована, Київ (Будівельна промисловість, деревообробка)

Я працюю с сегменті B2B. Здійснюю продажі на великі чеки.Моя робота полягає в обробленні тендерних (великих за обсягом) замовлень . Я працюю з багатьма великими компаніями-забудовниками, дизайнерами та архітекторами.В мої обов’язки входить: 1. Пошук клієнта.2 Організація зустрічі та презентація продукту замовнику.3.Підготовка комерційної пропозиції на основі ТЗ від Замовника; 4.Виявлення потреб Замовника та підбір оптимального рішення та конструктиву.5.Опрацювання робочої документації від Замовника 6.Погодження вузлів влаштування 7. Розрахунок вартості. 8. Погодження графіків фінансування та виконання робіт.9. Підготовка договорів та робочої документації (технологічних карт, актів прихованих робіт, бухгалтерських актів). Реалізація більше 10 великих об’єктів.Тісна співпраця з архітекторами та дизайнерами, девелоперами. Участь в виставках та тематичних заходах. З менеджера з продажів роздрібного відділу перейшла на посаду керівника тендерного відділу.

Менеджер проекту

from 04.2016 to 10.2018 (2 years 6 months)
Kwin-Swig, Київ (Будівельна промисловість, деревообробка)

Тісна співпраця з архітекторами. Реалізація елітного скління котеджей. Виконання планів продажів. Робота в програмі Курбацький.

Education

Горлівський інститут іноземних мов

Викладач іноземної мови, Горлівка
Unfinished higher, from 2003 to 2007 (4 years)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word

Language proficiencies

English — average

Additional information

Я відповідальна та цілеспрямована особа , легко знаходжу спільну мову із Замовником, будую з ним довгострокові професійні стосунки. Мої Замовники часто звертаються до мене повторно, або рекомендують мене своїм знайомим.Я працюю на результат, мені цікаво вчитися новому. Хочу мати стабільний заробіток, дружний колектив та багато цікавої роботи. Я маю великий досвід в сфері продажів .

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: