Марія
Керуючий рестораном, 28 000 UAH
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 20 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/9328775
Work experience
Керуючий рестораном
from 09.2023 to 03.2024
(6 months)
ЛЮТА ПІЦА, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Керування персоналом: Відбір, навчання і керівництво персоналом ресторану, включаючи офіціантів, кухарів, барменів і помічників.Забезпечення якості: Контроль за якістю продуктів, сервісу та обслуговування клієнтів для забезпечення високого стандарту ресторану.Управління запасами: Моніторинг і замовлення необхідних продуктів та інвентарю, враховуючи витрати та обсяги продажів. Облік фінансів: Ведення обліку фінансових показників ресторану, включаючи витрати, прибуток та витрати на заробітну плату.Взаємодія з клієнтами: Забезпечення високого рівня обслуговування та вирішення будь-яких скарг або проблем клієнтів.Дотримання стандартів безпеки і санітарії: Впровадження та забезпечення виконання всіх вимог щодо безпеки харчових продуктів та умов праці.Управління подіями: Організація та ведення різноманітних подій у ресторані, таких як вечірки, святкування, корпоративні заходи тощо.Співпраця з постачальниками: Встановлення та підтримка партнерських відносин з постачальниками харчових продуктів та інвентарю.
Керуючий рестораном
from 08.2022 to 09.2023
(1 year 1 month)
Fresh&Go Цум, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Забезпечення високого рівня обслуговування та забезпечення задоволеності клієнтів. Контроль за якістю обслуговування та стравами. Створення графіків роботи персоналу. Управління запасами та замовлення продуктів. Контроль бюджету ресторану та управління витратами. Складання звітів, ведення документації. Вивчення та впровадження нових тенденцій у галузі ресторанного бізнесу
Адміністратор
from 01.2022 to 08.2022
(7 months)
пекарня Bakery, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття та закриття закладу, ведення касової звітності, відкриття та закриття каси, розподіл завдань між працівниками, контроль виконання поставлених завдань, викладка вітрини, зустріч гостей, урахування всіх вподобань гостя, контроль якості обслуговування
Education
ЧДБК
Маркетинг, Черкаси
Unfinished higher, from 2022 to 2025 (3 years)
ЧДБК
Маркетинг, Черкаси
Specialized secondary, from 2020 to 2022 (2 years)
Knowledge and skills
Language proficiencies
- English — average
- Russian — fluent
- Ukrainian — fluent
Additional information
Наполеглива та працелюбива дівчина, швидко навчаюсь новому та готова працювати на результат. Енергійна та стресостійка, виникаючі труднощі на шляху не стануть проблемою. Відповідально ставлюсь до поставлених задач та цілей. Багато працювала в великих колективах, тому для мене це не є проблемою. Люблю взаємодіяти з людьми та дарувати їм посмішку.
Similar candidates
Керуючий рестораном
30000 UAH, Kyiv
Керуючий рестораном, кав'ярнею, пекарнею, виробництвом
Kyiv
Директор, администратор, метрдотель, управляющий рестораном, гостиничным комплексом
Kyiv
Керуючий рестораном
Kyiv
Керуючий рестораном
50000 UAH, Kyiv
Керуючий рестораном
35000 UAH, Kyiv