Resume from April 20, 2024 PRO

Марія

Керуючий рестораном, 28 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
20 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керуючий рестораном

from 09.2023 to 03.2024 (6 months)
ЛЮТА ПІЦА, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керування персоналом: Відбір, навчання і керівництво персоналом ресторану, включаючи офіціантів, кухарів, барменів і помічників.Забезпечення якості: Контроль за якістю продуктів, сервісу та обслуговування клієнтів для забезпечення високого стандарту ресторану.Управління запасами: Моніторинг і замовлення необхідних продуктів та інвентарю, враховуючи витрати та обсяги продажів. Облік фінансів: Ведення обліку фінансових показників ресторану, включаючи витрати, прибуток та витрати на заробітну плату.Взаємодія з клієнтами: Забезпечення високого рівня обслуговування та вирішення будь-яких скарг або проблем клієнтів.Дотримання стандартів безпеки і санітарії: Впровадження та забезпечення виконання всіх вимог щодо безпеки харчових продуктів та умов праці.Управління подіями: Організація та ведення різноманітних подій у ресторані, таких як вечірки, святкування, корпоративні заходи тощо.Співпраця з постачальниками: Встановлення та підтримка партнерських відносин з постачальниками харчових продуктів та інвентарю.

Керуючий рестораном

from 08.2022 to 09.2023 (1 year 1 month)
Fresh&Go Цум, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Забезпечення високого рівня обслуговування та забезпечення задоволеності клієнтів. Контроль за якістю обслуговування та стравами. Створення графіків роботи персоналу. Управління запасами та замовлення продуктів. Контроль бюджету ресторану та управління витратами. Складання звітів, ведення документації. Вивчення та впровадження нових тенденцій у галузі ресторанного бізнесу

Адміністратор

from 01.2022 to 08.2022 (7 months)
пекарня Bakery, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття та закриття закладу, ведення касової звітності, відкриття та закриття каси, розподіл завдань між працівниками, контроль виконання поставлених завдань, викладка вітрини, зустріч гостей, урахування всіх вподобань гостя, контроль якості обслуговування

Education

ЧДБК

Маркетинг, Черкаси
Unfinished higher, from 2022 to 2025 (3 years)

ЧДБК

Маркетинг, Черкаси
Specialized secondary, from 2020 to 2022 (2 years)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS PowerPoint R-Keeper Інвентаризація Пунктуальність Комунікабельність Стресостійкість Управління магазином Управління рестораном Лідерство Управління командою Poster Уважність Неконфліктність Ведення документації

Language proficiencies

  • English — average
  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Наполеглива та працелюбива дівчина, швидко навчаюсь новому та готова працювати на результат. Енергійна та стресостійка, виникаючі труднощі на шляху не стануть проблемою. Відповідально ставлюсь до поставлених задач та цілей. Багато працювала в великих колективах, тому для мене це не є проблемою. Люблю взаємодіяти з людьми та дарувати їм посмішку.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: