Resume from May 13, 2023 File

Роман

Спеціаліст технічної підтримки, координатор проєкту, перекладач

Age:
31 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

КУЛИЧ РОМАН СПЕЦІАЛІСТ З ТЕХНІЧНОЇ ПІДТРИМКИ /
КООРДИНАТОР ПРОЄКТІВ / ПЕРЕКЛАДАЧ

[open contact info](look above in the "contact info" section)
[open contact info](look above in the "contact info" section)

м. Київ

Спеціаліст з технічної підтримки з загальним досвідом 2+ роки. Також маю досвід у якості координатора проєктами ( 9 місяців та один проєкт у сфері будівництва у Тбілісі) та перекладача з загальним досвідом 3+ роки. Сумлінний, уважний та відповідальний у роботі, швидко навчаюсь та здатний приймати швидкі рішення і адаптуватись до різних задач.

ОСВІТА КНЛУ
диплом магістра

ДОСВІД

Закінчив Київський національний лінгвістичний університет за спеціальністю "переклад (англійська, німецька), отримав диплом магістра.

Diebold-Nixdorf 2017 - 2018
Спеціаліст з технічної підтримки
Підтримка користувачів у телефонному та онлайн форматах, а також через тікет-систему Oracle. Встановлення, тестування, виправлення проблем з програмним забезпеченням на пристроях користувачів, виявлення фізичних пошкоджень/дефектів з користувачем на лінії та відправка деталей та техніка на місце.

ІТ-Інтегратор 2018 - 2021 Перекладач
Переклад технічної, юридичної документації компанії, взаємодія з іноземними партнерами-постачальниками ІТ рішень, переклад на онлайн та офлайн зустрічах.

БК Максібуд Інжиніринг 2021 Координатор проєкту / перекладач
Координація взаємодії інженерів компанії "Максібуд" з європейськими та американськими партнерами. Переклад документації з/на англійську, усний переклад на Zoom конференціях, створення графіку виконання робот та узгодження з замовником та партнерами, моніторинг дедлайнів.

Brightfin 2021 - 2022 Cпеціаліст з технічної підтримки
Підтримка користувачів у телефонному та онлайн форматах, а також через тікет-систему MAX. Допомога користувачу у вирішенні проблем з програмним забезпеченням/ремонтом пристрою за гарантією.

Myle Transportation 2022 - 2023 Диспетчер / логіст
Допомога водіям та пасажирам у телефонному режимі, прокладання маршрутів для водіїв, створеннярозкладів.Моніторингвчасноготаякісноговиконаннядоставокта транспортування людей з обмеженими фізичними можливостями до лікарень/місць постійного перебування.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: