Resume from July 27, 2023

Макс

Працівник для будь-якої роботи

Age:
18 years
City:
Bilhorod-Dnistrovskyi

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Білгород-Дністровський фаховий коледж природокористування, будівництва та комп'ютерних технологій

201 "Агрономія"
Specialized secondary, from 2021 to 2023 (2 years)

Knowledge and skills

Ініціативність Креативність Лідерство Пунктуальність Старанність Наполегливість Стратегічне мислення Стресостійкість Уміння аналізувати Дизайн сайтів Дизайн Кмітливість Уміння швидко засвоювати нову інформацію Здатність до навчання Комунікабельність Збірка ПК Користувач ПК Організаторські здібності Організованість

Additional information

На данний момент закінчив ІІ курс, бажано знайти роботу на дистанційці(але не відмовлюсь і від звичайної), повязаною з комп'ютером, так як присутні навички роботи у багатьох программах таких як: Word, PowerPoint, Exel; у ПЗ від Adobe: Photoshop, Audition, PremierePro; вмію працювати зі звуком(вмію добре налаштовувати аудіо-обладнання, записувати та обробляти звук, також граю на електрогітарі), зображенням, відео.
Маю лідерскі якості, навчаюсь на відмінно та на данний момент я голова студ. ради нашого коледжу. Тому, я-товариська людина і можу знайти спільну мову з будь-якою людиною.
Маю хорошу фізичну підготовку, умію працювати з різними електро-, бензо- і звичайними інструментами. Також за плечима вже два курси аграрної фахової освіти і ПЗСО.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories