Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 ноября 2023 Файл

Тетяна

Завідувач господарства, зав. складу, комірник

Возраст:
57 лет
Город:
Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Цибуля Тетяна Іванівна

Дата народження: 01.04.1967 (56 років)
Сімейний стан: одружена, маю дорослу доньку
Місто: Черкаси
Тел.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Трудова діяльність

• Черкаська Теплоелектроцентраль, апаратник хімводоочищення, квітень 1986 р. – січень 1989 р.

Обов’язки: Ведення процесу хімічного очищення та глибокого знесолювання води методом іонообміну на катіонітових і аніонітових фільтрах та на іонітових адсорбційних колонах. Контроль параметрів технологічного режиму, передбачених регламентом: температури, тиску, швидкості подавання води, концентрації регенеруючих розчинів — згідно з показаннями контрольно-вимірювальних приладів і результатами хімічних аналізів. Вимірювання елекропроводності знесоленої води. Підготовка розрахунку необхідної кількості сировини і виходу продукту. Здійснення виведення з води завислих частин коагуляції, содовапняне водозм’якшення. Забезпечення справної роботи всієї водопідготовчої системи, своєчасне очищення і промивання апаратів та змащування частин усіх механізмів.

• Черкаський приладобудівний завод, диспетчер, лютий 1989 р. – березень 1998 р.

Обов’язки: Здійснення оперативного регулювання процесу виробництва підприємства відповідно до виробничих програм, календарних планів і змінно-добових завдань, приймання, зберігання, облік та видача матеріальних цінностей. Контроль та вчасне забезпечення підрозділів підприємства необхідними матеріалами, конструкціями, комплектуючими виробами. Уміння співпрацювати з керівниками підрозділів, начальниками виробничих цехів, завідувачами складів, комірників.
• Черкасиелектротранс, кондуктор, березень 1998 р. – серпень 2000 р.

Обов’язки: обслуговування пасажирів електротранспорту – продаж проїзних квитків, знання законів, щодо перевезення пасажирів, перевірка наявності посвідчень, що дають право на пільговий проїзд, ведення документації та здача виручки за відпрацьовану зміну. Уміння спілкування та вирішення конфліктних ситуацій.

• Територіальний центр соціальної допомоги виконавчого комітету Придніпровського району м. Черкаси соціальний працівник ІІ категорії, листопад 2000 р. – липень 2007 р.

Обов’язки: Надання соціальних послуг соціально-незахищеним верствам населення на дому. Допомога у веденні господарства, вирішення питань в комунальних та медичних закладах, супроводження до лікарів, закупівля продуктів медичних та промислових товарів, знання законів та нормативних актів, ведення документації, спілкування та вирішення нестандартних питань.

• Територіальний центр надання соціальних послуг м. Черкаси завідувач господарства, завідувач складу (керівник господарського відділу), серпень 2007 р. – теперішній час.

Обов’язки: Організація та забезпечення роботи складу, планування, закупівля, приймання, зберігання, облік та видача матеріальних цінностей, ведення документації з їх оприбуткування, переміщення, списання, видачі згідно відповідних нормативних актів. Підготовка річних «Комплексних заходів», «План заходів» та місячних планів для безперебійної роботи установи. Приймання активної участі у розробленні планів поточних та капітальних ремонтів, в роботі комісії з прийому виконаних робіт, в комісії по проведенні інвентаризацій та підготовки теплового господарства до роботи в опалювальний період. Ведення обліку енергоресурсів підприємства, здача звітів до відповідних організацій, та підтримка зв’язків з господарських питань: КП «Черкаси Водоканал», ТОВ «Черкаси Енергозбут», Черкаський міський РЕМ, АТ «Черкасигаз», ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаси Хімволокно», Черкаська КП «Служба чистоти», Укртелеком.
Планування, організація та координація роботи підпорядкованого персоналу господарського відділу: прибиральниць службових приміщень, сторожів, двірників, слюсаря - сантехніка, електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування, оператора котельні та комплексного робітника з обслуговування будівель. Уміння співпрацювати в команді з керівниками установи - директором та заступником директора, керівниками підрозділів - завідувачами відділень, бухгалтерським відділом та з підпорядкованим персоналом.

Освіта

Вересень 1984 р. – березень 1986 р. СПТУ №10 м. Черкаси, апаратник ІV розряду з умінням виконувати роботу лаборанта.

Особисті якості

Дисциплінована, комунікабельна, відповідальна, цілеспрямована, акуратна, пунктуальна вмію аналізувати та логічно мислити, маю досвід роботи в активній команді, працюю на результат. Шкідливих звичок не маю.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: