Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 февраля 2024 Файл

Юлия

Директор

Возраст:
32 года
Город:
Полтава

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Україна
м. Полтава
Резюме
Крилова Юлія Олегівна
Дата народження: 9 листопада 1991 рік;
Ел. пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»);
Номер телефону: моб. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»);
Рівень ЗП: не менше 15 000
Сімейний стан: розлучена;
Бажаний графік роботи: повний робочий день, можливо ненормований робочий день, готовність до відряджень;
Прагнення : отримання постійної роботи і достойної заробітньої плати, бажання самореалізації та розвитку.
Рівень освіти: вища ( спеціаліст-правознавець);
Місце навчання:
1) 2010р. – 2013р. Полтавський коледж Полтавського інституту Економіки і права ВНЗ ВІДКРИТОГО МІЖНАРОДНОГО УНІВЕРСИТЕТУ РОЗВИТКУ ЛЮДИНИ “УКРАЇНА”;
2) 2013р. – 2016р. . Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна»
Досвід роботи:
1) Грудень 2023-лютий 2024 . Компанія ТОВ «Флешфанд»
Посада: Регіональний кервіник. Посадові обов’язки: виконання планів продажу по розширенню парку платіжних терміналів, підтримки безперервності роботи процессінгу на терміналах, організація та проведення переговорів із новими партнерами та ведення роботи з діючими (включаючи пролонгацію договору, розрив відносин, пониження орендної плати), формування звітів та аналіз даних показників прибутку та збитковості торгових точок, контроль роботи відділу тех.підримки, Впровадження нових рішень щодо збільшення прибутку компаніїї, пошук нових провайдерів, робота з ринком розповсюдження провайдерів в області, аналіз найбільш затребуваних та впровадження їх у роботу.
2.квітень 2019р. – листопад 2023 р. Компанія «Золотий Вік»
Посада: директор магазину. Посадові обов’язки: виконання планів продажу ,підготовка товару до продажу, підтримка необхідного асортименту товару в магазині, здійснення замовлення товару, участь в організації та проведенні інвентаризацій в магазині, контроль дотримання стандартів обслуговування, касової дисципліни; контроль оформлення залу, Моніторинг та аналіз даних мережі стосовно бракованого товару. Підбір, адаптація, мотивація, навчання персоналу, складання графіків роботи та ведення табелів робочого часу; аналітика та звітність, робота з діючими акціями, контроль роботи продавців та проведення аналізу їх показників, розробка заходів, спрямованих на підвищення ефективності роботи магазину. Розробка та планування викладки на пріоритетних місцях продажу; Реалізація та тестування нових видів викладок у магазині; Формування інструкції по викладці товару, створення планограми вітрин , аналіз продажу товарів по групам в залежності від розміщення вітрини.
Досягення: відкриття трьох торгових точок, які вийшли на заданий плановий прибуток, перша категорія серед рейтингу співробітників, 2 рази виграла всеукраїнську мотивацію по по кількості видачі Розстрочок на оплату товару.
3. січень 2018р. – квітень 2019р. Полтавська філія міських електромереж ПАТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО
Посада: секретар-діловод. Посадові обов’язки: складання ділових листів, проектів та наказів, розпорядчих документів; редагування текстів, корегування виправлення в документі; проведення усних та телефонних ділових переговорів; користування офісною технікою, засобами зв'язку; сортування кореспонденції за адресатами, ступенем терміновості та значущості для Директора Товариства; ведення обліку вхідної та вихідної кореспонденції відправка пошти та підтримка контактів зі службами доставки; організація проведення телефонних та особистих переговорів Директора Товариства, нарад, планувань, інших зустрічей; прийом та передача інформації від директора співробітникам Товариства або третім особам.

Знання мов: українська – рідна; російська – вільно; англійська – середній рівень.
Навички: Досвідчений користувач ПК (MS Office, 1С, Elma, Butterfy, Oracle Business Intelligence). Володіння оргтехнікою; Знання методів і технологій роздрібної торгівлі, Знання методів управління та мотивації персоналу, наявність водійського посвідчення категорія “B”.

Особисті якості:
Відмінний комунікатор, командний гравець, активна життєва позиція, завжди гарний настрій, з ентузіазмом підходжу до виконання роботи, сумлінна до виконання завдання. Маю толерантне відношення до людей, пунктуальна, маю ефективну продуктивність, націлена на кінцевий результат, а не на роботу заради роботи. аналітичне мислення, вміло вирішую конфліктні ситуації.

Інтереси та захоплення:, художня література, екстримальний відпочинок, спорт, організація вечірок, східні танці. Pole dance, музика.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты