Serhii
Директор ресторану, бренд-шеф (консалтинг, запуск закладів різних форматів, ребрендинг), 89 000 грн
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/1003074/
Опыт работы
Бренд-шеф
с 07.2025 по наст. время
(6 месяцев)
Wok’n’Roll, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація ремонту та планування кухні
Організації та розробка меню паназійської кухні
Розробка стандартів якості виробництва
Оптимізація робочих процесів
Навчання персоналу
Шеф-кухар
с 04.2025 по наст. время
(9 месяцев)
Orange cafe (Flame Garden), Ковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка меню
Розробка плану ребрендінгу
Навчання роботі з POS-системами
Складання технологічних карт(калькуляційних)
Організація роботи та виробничих процесів
Навчання персоналу
Тренінги персоналу
Директор ресторану, Шеф-кухар
с 11.2024 по 05.2025
(7 месяцев)
Ikura, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск з нуля
Ремонт з нуля
Набір команди
Відкриття закладу
Організація оптимізація роботи
Фінансові звіти
Проробки меню
Налаштування та оптимізація реклами
Співзасновник
с 12.2023 по наст. время
(2 года)
Restoviziya Рестовізія( консалтингова агенція ), Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск закладу з нуля
Підбір приміщення
Планування кухні та торгового залу
Прописання концепту для закладу
Створення меню кухня, бар
Навчання персоналу всім процесам для якісної роботи
Контроль та оптимізація фінансової частини
Шеф-кухар
с 09.2023 по 06.2024
(10 месяцев)
SIAM паназійська кухня, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Перезапуск заклада , повна зміна формату з кав'ярні до закладу паназійської кухні
Розробка меню за бажанням замовника
Робота з підбором та навчанням персоналу
Робота по НАССР
Шеф-кухар
с 08.2023 по наст. время
(2 года 5 месяцев)
RESET, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка меню (Американський стрід-фуд) , запуск та координування роботи закладу
Робота по НАССР
Розробка та контроль стандартів роботи та прийому продукції
Су-шеф
с 03.2023 по 10.2023
(8 месяцев)
Optima Collection Бергшлосс Рівне - Reikartz, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Оновлення меню
Навчання персоналу
Робота по НАССР
Участь у проведенні та організації Гастро вечері з аукціоном для ЗСУ!
Робота по НАССР
Кейтеринг, конференц-сервіс
Забезпечення якісного харчування футбольних команд таких: Шахтар Донецьк (Всі команди Основа, молодіжка, жіноча), Колос, Динамо Київ (жіноча, молодіжка), ЛНЗ, Минай, ФК Олекландрія,
Шеф-кухар
с 12.2016 по 05.2017
(6 месяцев)
7street, Варшава (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка меню Американського стріт-фуду
Контроль та навчання персоналу
Контроль закупки
Директор ресторану
с 08.2015 по 11.2016
(1 год 4 месяца)
BROWNIE, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Власник кавʼярні - пекарні
Мав власну пекарню-кав'ярню
розробляв меню кухні, бару та кальянів
Су-шеф
с 07.2014 по 03.2015
(9 месяцев)
Celentano Ristorante, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Навчання персоналу
Контроль закупки та зберігання продуктів
Робота по системі HACCP
Набір та стажування кухарів
Директор
с 09.2013 по наст. время
(12 лет 4 месяца)
2007-2019, Ровно (Готельно-ресторанний бізнес)
Маю досвід керівництва кафе-баром, рестораном. Мав штат працівників 26 чоловік.
Є навик проведення співбесід та підбору персоналу по реальних здібностях претендента на посаду.
Володію навиком складання різнопланових меню, індивідуально під тип закладу, або побажання власника.
Маю водійські права категорії В, і власний автомобіль.
м. Рівне
тел. <span class="hidden-print" style="display: inline-block">[<a href="#contactInfo"><nobr>открыть контакты</nobr></a>]</span><span class="visible-print-inline">(см. выше в блоке «контактная информация»)</span>
e-mail: <span class="hidden-print" style="display: inline-block">[<a href="#contactInfo"><nobr>открыть контакты</nobr></a>]</span><span class="visible-print-inline">(см. выше в блоке «контактная информация»)</span>
Освіта – 2005 – 2009 рр. РКЕБ (Рівненський коледж економіки та бізнесу)
Спеціальність: «Технолог харчування» (молодший спеціаліст)
2009 – 2011р. Філія Київського Національного Університету Харчових технологій в місті Кам’янець Подільський
Факультет: «Харчова технологія та інженерія»
Спеціальність: «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» (магістр, заочний факультет)
Навчальні курси – 2011 р. Курси барменів у «Західноукраїнській асоціації барменів». Успішно пройшов курс навчання отримавши диплом з відміткою «відмінно».
Знання мов – Російська, українська (вільно); англійська (розмовний рівень) , Польська ( розмовний рівень)
Інші навики – Впевнений користувач ПК:
MS Office (MS Word, MS Excel, MS PowerPoint). Графічні редактори (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, CorelDraw, 3DS MAX дизайн+3d графіка).
Посвідчення водія категорії «B»
Шеф-повар
с 03.2012 по 08.2012
(6 месяцев)
Парк-готель «Швейцарія», Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка та впровадження меню, європейська та японська кухня
Оптимізація та злагодження роботи кухні
(всі процеси + робота з накладними + проведення інвентаризацій і тд.) Приймав участь безпосередньо у відкритті ресторану. До відкриття ресторану займався впровадженням та відпрацюванням меню.
Сушист
с 01.2008 по 11.2008
(11 месяцев)
БЦ «Турбіна», Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
НУХТ
Инженер технолог, Каменец-Подольский
Высшее, с 2009 по 2011 (2 года)
Знания и навыки
- Працьовитість
- Чесність
- Приготування страв
- Комунікабельність
- Готування піци
- Готування фаст-фуду
- Готування суші
- Італійська кухня
- Готування на мангалі
- Випікання
- Дисциплінованість
- Європейська кухня
- Українська кухня
- Адаптивність
- Приготування холодних страв
- Приготування гарячих страв
Знание языков
- Английский — средний
- Польский — средний
Похожие кандидаты
-
Head of Operations, Executive Director, керівник мережі ресторанів
Киев, Винница , еще 6 городов -
Директор департаменту, начальник управління (Collection), керівник компанії СЕО, СОО
80000 грн, Киев -
Керуючий готельно-ресторанним комплексом
65000 грн, Киев, Одесса -
Управляющий, администратор ресторана, автомойки, менеджер бара, начальник техотдела, завхоз
120000 грн, Киев -
Керуючий рестораном, директор ресторану (запуск нових закладів, ребрендинг, розробка стратегії)
Киев -
Заступник директора виробництва
Львов, Удаленно