Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Serhii

Директор ресторану, бренд-шеф (консалтинг, запуск закладів різних форматів, ребрендинг), 89 000 грн

Рассматривает должности: Директор ресторану, бренд-шеф (консалтинг, запуск закладів різних форматів, ребрендинг), Керівник напрямку, Керівник з розвитку
Вид занятости: полная, неполная
Возраст: 35 лет
Город проживания: Ровно
Готов работать: Киев, Луцк, Львов, Ровно
Рассматривает должности:
Директор ресторану, бренд-шеф (консалтинг, запуск закладів різних форматів, ребрендинг), Керівник напрямку, Керівник з розвитку
Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
35 лет
Город проживания:
Ровно
Готов работать:
Киев, Луцк, Львов, Ровно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бренд-шеф

с 07.2025 по наст. время (6 месяцев)
Wok’n’Roll, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація ремонту та планування кухні
Організації та розробка меню паназійської кухні
Розробка стандартів якості виробництва
Оптимізація робочих процесів
Навчання персоналу

Шеф-кухар

с 04.2025 по наст. время (9 месяцев)
Orange cafe (Flame Garden), Ковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню
Розробка плану ребрендінгу
Навчання роботі з POS-системами
Складання технологічних карт(калькуляційних)
Організація роботи та виробничих процесів
Навчання персоналу
Тренінги персоналу

Директор ресторану, Шеф-кухар

с 11.2024 по 05.2025 (7 месяцев)
Ikura, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск з нуля
Ремонт з нуля
Набір команди
Відкриття закладу
Організація оптимізація роботи
Фінансові звіти
Проробки меню
Налаштування та оптимізація реклами

Співзасновник

с 12.2023 по наст. время (2 года)
Restoviziya Рестовізія( консалтингова агенція ), Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск закладу з нуля
Підбір приміщення
Планування кухні та торгового залу
Прописання концепту для закладу
Створення меню кухня, бар
Навчання персоналу всім процесам для якісної роботи
Контроль та оптимізація фінансової частини

Шеф-кухар

с 09.2023 по 06.2024 (10 месяцев)
SIAM паназійська кухня, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Перезапуск заклада , повна зміна формату з кав'ярні до закладу паназійської кухні
Розробка меню за бажанням замовника
Робота з підбором та навчанням персоналу
Робота по НАССР

Шеф-кухар

с 08.2023 по наст. время (2 года 5 месяцев)
RESET, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню (Американський стрід-фуд) , запуск та координування роботи закладу
Робота по НАССР
Розробка та контроль стандартів роботи та прийому продукції

Су-шеф

с 03.2023 по 10.2023 (8 месяцев)
Optima Collection Бергшлосс Рівне - Reikartz, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Оновлення меню
Навчання персоналу
Робота по НАССР
Участь у проведенні та організації Гастро вечері з аукціоном для ЗСУ!
Робота по НАССР
Кейтеринг, конференц-сервіс
Забезпечення якісного харчування футбольних команд таких: Шахтар Донецьк (Всі команди Основа, молодіжка, жіноча), Колос, Динамо Київ (жіноча, молодіжка), ЛНЗ, Минай, ФК Олекландрія,

Шеф-кухар

с 12.2016 по 05.2017 (6 месяцев)
7street, Варшава (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню Американського стріт-фуду
Контроль та навчання персоналу
Контроль закупки

Директор ресторану

с 08.2015 по 11.2016 (1 год 4 месяца)
BROWNIE, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Власник кавʼярні - пекарні
Мав власну пекарню-кав'ярню
розробляв меню кухні, бару та кальянів

Су-шеф

с 07.2014 по 03.2015 (9 месяцев)
Celentano Ristorante, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Навчання персоналу
Контроль закупки та зберігання продуктів
Робота по системі HACCP
Набір та стажування кухарів

Директор

с 09.2013 по наст. время (12 лет 4 месяца)
2007-2019, Ровно (Готельно-ресторанний бізнес)

Маю досвід керівництва кафе-баром, рестораном. Мав штат працівників 26 чоловік.
Є навик проведення співбесід та підбору персоналу по реальних здібностях претендента на посаду.

Володію навиком складання різнопланових меню, індивідуально під тип закладу, або побажання власника.
Маю водійські права категорії В, і власний автомобіль.


м. Рівне
тел. <span class="hidden-print" style="display: inline-block">[<a href="#contactInfo"><nobr>открыть контакты</nobr></a>]</span><span class="visible-print-inline">(см. выше в&nbsp;блоке «контактная информация»)</span>
e-mail: <span class="hidden-print" style="display: inline-block">[<a href="#contactInfo"><nobr>открыть контакты</nobr></a>]</span><span class="visible-print-inline">(см. выше в блоке «контактная информация»)</span>
Освіта – 2005 – 2009 рр. РКЕБ (Рівненський коледж економіки та бізнесу)
Спеціальність: «Технолог харчування» (молодший спеціаліст)
2009 – 2011р. Філія Київського Національного Університету Харчових технологій в місті Кам’янець Подільський
Факультет: «Харчова технологія та інженерія»
Спеціальність: «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» (магістр, заочний факультет)
Навчальні курси – 2011 р. Курси барменів у «Західноукраїнській асоціації барменів». Успішно пройшов курс навчання отримавши диплом з відміткою «відмінно».

Знання мов – Російська, українська (вільно); англійська (розмовний рівень) , Польська ( розмовний рівень)
Інші навики – Впевнений користувач ПК:
MS Office (MS Word, MS Excel, MS PowerPoint). Графічні редактори (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, CorelDraw, 3DS MAX дизайн+3d графіка).
Посвідчення водія категорії «B»

Шеф-повар

с 03.2012 по 08.2012 (6 месяцев)
Парк-готель «Швейцарія», Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка та впровадження меню, європейська та японська кухня
Оптимізація та злагодження роботи кухні
(всі процеси + робота з накладними + проведення інвентаризацій і тд.) Приймав участь безпосередньо у відкритті ресторану. До відкриття ресторану займався впровадженням та відпрацюванням меню.

Сушист

с 01.2008 по 11.2008 (11 месяцев)
БЦ «Турбіна», Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

НУХТ

Инженер технолог, Каменец-Подольский
Высшее, с 2009 по 2011 (2 года)

Знания и навыки

  • Працьовитість
  • Чесність
  • Приготування страв
  • Комунікабельність
  • Готування піци
  • Готування фаст-фуду
  • Готування суші
  • Італійська кухня
  • Готування на мангалі
  • Випікання
  • Дисциплінованість
  • Європейська кухня
  • Українська кухня
  • Адаптивність
  • Приготування холодних страв
  • Приготування гарячих страв

Знание языков

  • Английский — средний
  • Польский — средний

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: