Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 апреля 2024 Файл

Володимир

Директор виробництва

Возраст:
49 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Днепр, Киев, Полтава

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Головій Володимир Миколайович

Дата складання резюме: 30.03.2024 р.
Мета пошуку:
• робота у компанії, яка має чіткі стратегічні цілі та системно розвивається
• розглядаю зміну місця проживання

Особисті дані:
• Дата народження: 02 травня 1975 р.
• Сімейний стан: розлучений
• Шкідливі звички: думаю, що не маю:)

Кваліфікація:
• Маю великий досвід створення виробничих підприємств «з нуля»
• Маю досвід управління виробничим підприємством в кризових ситуаціях
• Маю досвід роботи з розробки інноваційних продуктів з оформлення прав інтелектуальної власності та їх захисту в судових установах
Професійна кваліфікація: менеджер вищої управлінської ланки.
Освіта:
1. Івано-Франківський державний технічний університет нафти і газу (ІФДТУНГ) (1992-1997), спеціальність: “Проектування, спорудження та експлуатація газонафтопроводів і газонафтосховищ”
2. Міжнародний інститут менеджменту, м. Київ (МІМ-КИЇВ) (2000-2001), спеціальність: «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»
3. Міжнародний інститут менеджменту, м. Київ (МІМ-КИЇВ) (2000-2001). Магістр Бізнес Адміністрування (МВА, менеджмент). Стажування в США на протязі трьох тижнів.
Особисті навики, здобуті за останній час:
• Маю навики роботи в SolidWorks 3D CAD (проекти в верстатобудуванні та машинобудуванні)
• Брав участь у 2022-2023 рр. у створенні та розвитку адитивного виробництва (3D-лабораторії): FDM 3D-друк, 3D-сканування, СО2-лазерний верстат, CNC-фрезерний верстат
• Маю особисті практичні навики роботи на лазерному верстаті та CNC-фрезерних верстатах з підготовкою управляючих програм в ArtCAM та LightBurn
• Пройшов в 2022 р. комплексне модульне навчання за напрямком «Інтернет-маркетинг» в GENIUS_space
• Пройшов в 2022 р. не повний курс в Комп'ютерній Академії IT STEP за професією QA Engineer

Володіння мовами: українська – вільно, рідна мова, російська – вільно, англійська – А2-В1 (мало досвіду спілкування).

Додаткова інформація:
В наявності закордонний біометричний паспорт.
Маю водійське посвідчення кат. А, В. Досвід водіння легкового авто – більше 10 років. Власного авто на даний час не маю.

Ділові якості:
Маю навики кризисного управління.
Маю аналітичний склад мислення.
Вмію підбирати, аналізувати та систематизувати нову та недостаючу інформацію.
Із задоволенням берусь за вивчення та вирішення нових питань та організацію нових процесів/проектів.
Легко справляюсь з потоком інформації та можу управляти декількома проектами одночасно.
Завжди розглядаю наявне завдання з точки зору нестандартного його вирішення.
Завжди шукаю нові підходи в організації та управлінні процесами, виходячи із наявних спроможностей підприємства.
Я дотримуюсь ствердження, що системний підхід та глибоке всестороннє опрацювання поставлених завдань повинні бути основою усіх подальших рішень та дій.
При прийнятті рішень враховую багато факторів впливу.
Я відповідальна людина, яка завжди бере на себе відповідальність за якість виконання своїх обов'язків та сприяю професійному виконанню посадових обов'язків своїми підлеглими.
Я вмію ставити для себе та своїх підлеглих високі проте досяжні цілі.
Досвід роботи:
• Заступник директора з технічного розвитку ТОВ «НВЦ «СПЕЦТЕХНОМАШ», м. Кременчук, з жовтня 2023 р. по теперішній час
Спеціалізація підприємства: Розробка та виготовлення спеціальних пресів, штампів та інших промислових верстатів та технологічного устаткування.
Основні обов'язки: Системний аналіз існуючих процесів. Підготовка аналітичних матеріалів керівництву. Розробка системних заходів для покращення операційних процесів. Запровадження сучасних методів організації роботи, виробництва та управління персоналом.
Штат компанії: до 300 чол.Кількість підлеглих: 30 чол.

• Заступник директора з виробництва ПП «ІНКЛА-КИЇВ», м. Київ - з 12.11.2018 р. по 31.08.2022 р.
Спеціалізація підприємства: Постачання обладнання та запасних частин для атомних електростанцій, металургійних комбінатів, гірничо-збагачувальних комбінатів. Послуги з технічного аудиту для промислових підприємств.
Основні обов'язки: Створення «з нуля» виробничого підрозділу та подальше керівництво ним. Напрямки діяльності – технічний аудит, конструкторські розробки, технологічні розробки, ремонт основного виробничого обладнання в гірничо-видобувній промисловості, машинобудуванні та металургії, розробка нових технологій ремонту.
Штат компанії: до 35 чол.Кількість підлеглих: 17 чол.

• Власник частки у розмірі 50% в статутному капіталі товариства та Технічний директор ТОВ «НПФ «Спецремтехнологія» м. Кам'янське (м. Дніпродзержинськ) - з 01.07.2008 р. по 19.07.2018 р.
Спеціалізація підприємства: Конструювання унікальних металообробних верстатів (маю 8 власних патентів на корисні моделі); розробка технологій ремонту промислового обладнання; проведення комплексних ремонтів з відновлення основних виробничих фондів на підприємствах енергетики, металургії, машинобудування, гірничодобувних та інших. Технічні аудити, технічні консультацій промислових підприємств.
Основні обов'язки: Розробка нових продуктів. Розробка організаційної та функціональної структури. Стратегічне планування. Фінансове планування. Впровадження системи управлінського обліку. Впровадження системи складського обліку. Керівництво виробництвом. Впровадження системи бюджетування та закупівель. Робота з патентними повіреними. Підбір, навчання та розвиток персоналу. Керівництво фахівцями з охорони праці. Розробка типових форм договорів.
Штат компанії: до 75 чол.Кількість підлеглих: до 70 чол.

• Засновник та Технічний директор ТОВ «Мобільні ремонтні технології» м. Рубіжне - з 13.02.06 р. по 30.09.08 р.
Спеціалізація підприємства: Розробка технологій ремонту та відновлення промислового обладнання по місцю його знаходження з використанням технологій ремонтного зварювання та наплавлення і механічної обробки з використанням мобільних металообробних станків. Надання послуг з ремонту виробничого обладнання.
Основні обов'язки: Стратегічне планування, бюджетування, договірна робота, маркетинг, логістика. Конструкторські розробки, технічний та технологічний супровід робіт. Підбір та навчання персоналу. Ведення питань з охорони праці та пожежної безпеки.
Штат компанії: до 15 чол.Кількість підлеглих: до 13 чол.

• Заступник директора ТОВ ТВП «Будавтотранс» м. Київ - з 04.11.03 р. по 30.12.05 р.
Спеціалізація підприємства: Продаж будівельних матеріалів. Напилення металевого та металізованого покриття на деталі, ремонтне зварювання деталей. Послуги з ремонту промислового виробничого обладнання. Офіційний представник світових лідерів: Climax (США-Германія) на території України та Росії, та Castolin (Германія) на території України.
Основні обов'язки: Організація «з нуля» та в подальшому керівництво новим напрямком діяльності підприємства: виконання ремонтно-відновлюваних робіт для промислових підприємств України та близького зарубіжжя з використанням мобільних металообробних станків фірми Climax. Розробка стратегії розвитку новоствореного напрямку діяльності. Розробка організаційно-штатної структури, оснащеності виробництва, виробничих нормативів. Підбір, навчання та розвиток персоналу. Керівництво конструкторськими розробками. Ведення питань з охорони праці та техніки безпеки, пожежної безпеки. Фінансове планування та бюджетування процесів. Розробка та впровадження системи управлінського обліку.
Штат компанії: до 25 чол.Кількість підлеглих: до 20 чол.

• Виконавчий директор ТОВ “Українська інструментальна компанія” м. Рубіжне - м. Київ - з 03.03.03 р. по 02.11.03 р.
Спеціалізація підприємства: Комплексне постачання для виробничих підприємств інструменту та обладнання світових виробників. Виробництво єврорубероїда під торговою маркою «АРМОИЗОЛ».
Основні обов'язки: Завершення монтажних робіт та пуск в роботу лінії з виробництва єврорубероїда. В подальшому - загальний менеджмент, бюджетування процесів та оперативне планування. Ведення питань маркетингової політики, товарної та транспортної логістики, охорони праці та екологічної безпеки.
Штат компанії: до 50 чол.Кількість підлеглих: до 15 чол.

• Головний механік Лисичанського районного нафтопровідного управління (ЛРНУ) у складі АТ “Укртранснафта»” - з 03.04.00 р. по 20.02.03 р.
Спеціалізація підприємства: оператор системи магістральних нафтопроводів
Основні обов'язки: Керівництво службою головного механіка (у підпорядкуванні чотири нафтоперекачуючі станції). Планування та організація експлуатації, обслуговування та ремонту механічного обладнання магістральних нафтоперекачуючих станцій, котельного господарства, систем водопостачання та каналізації, вантажопідіймальних машин та механізмів, систем кондиціювання та вентиляції, станочного парку.
Штат компанії: до 3000 чол.Кількість підлеглих: до 150 чол.

• Начальник дільниці ремонту и наладки механічного обладнання бази виробничого обслуговування (БВО) Лисичанського районного нафтопровідного управління (ЛРНУ) - з 12.07.99 р. по 03.04.00 р.
• Інженер-механік дільниці ремонту и наладки механічного обладнання бази виробничого обслуговування (БВО) Лисичанського районного нафтопровідного управління (ЛРНУ) - з 01.02.99 р. по 12.07.99 р.
• Інженер-механік нафтоперекачуючої станції НПС “Лисичанськ” Лисичанського районного нафтопровідного управління (ЛРНУ) - з 22.07.97 р. по 01.02.99 р.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: