Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 апреля 2024

Наталія

Головний технолог м'ясного виробництва

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
48 лет
Город проживания:
Полтава
Готов работать:
Киев, Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Фастовець Наталія Іванівна
РЕЗЮМЕ

Дата народження: 01.06.1975р.
Місце проживання: м.Полтава
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Ел.пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Досвід роботи:

-з 14.08.2009р. по теперішній час директор ТОВ «Лубенський м’ясокомбінат»;
- з вересня 2020р. по серпень 2022р. головний технолог ТОВ "Фіднова", відкриття підприємства "з нуля", виробництво високопротеїнових кормових домішок (м'ясокісткове борошно);
-в період з 2016р. по грудень 2019р. проводила короткострокові аудити та працювала на наступних підприємствах з метою покращення організації їх роботи та економічних результатів: «М’ясна Долина» (м.Дніпро), «Малинські ковбаси» (м.Малин), «Харківський м’ясокомбінат» (м.Харків), «Лембергміт» (м.Львів).
-з 05.07.2018р. по 24.01.2019р. головний технолог, директор виробництва ТОВ «Тернопільський м’ясокомбінат» (Контроль за якістю продукції, підвищення виходів, розширення асортименту, збільшення прибутку і т.д.)
-з 25.02.2015р. по 03.10.2016р. головний технолог-директор виробництва ТОВ «Ясні зорі-Полтавщина» (працювала за сумісництвом). (Контроль за якістю продукції, підвищення виходів, розширення асортименту, збільшення прибутку і т.д.) ;
-з 04.03.2003р. по 13.08.2009р. головний технолог, директор виробництва ВАТ «Лубенський м’ясокомбінат» (Розширення асортименту, збільшення виходів, збільшення обсягів продажу, контроль за якістю і т.д.);
- з 28.03.1994р. по 03.03.2003р. формувальник ковбасних виробів, вагарь, майстер, інженер-технолог ковбасного цеху Полтавського м’ясокомбінату (Вчасне та якісне виконання заявок, ведення обліку, контроль за якістю).

Освіта:
Вища. Український державний університет харчових технологій. Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса. Київ (з 09.1994р. по 06.1999р.)
Додаткова освіта: Полтавський технікум м’ясної промисловості (1990-1994). Технолог м’яса та птахопродуктів.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: