Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 октября 2023 Файл

Юрий

Директор з будівництва

Город:
Николаев

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Прізвище, ім’я, по батькові
СЮСЬКО ЮРІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ
ОСНОВНА ІНФОРМАЦІЯ:
Дата народженяня: 06.08.1970 Вік: 53 років
Сімейний стан: одружений
Адреса: Україна, м. Миколаїв, вул. Космонавтів,
буд. 59 кв. 26, моб. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

ОСВІТА:
Період
навчання
Назва
навчального
закладу

Факультет

Спеціальність

Кваліфікація

1987-1992
Пушкінське Вище Військове Інженерно Будівельне училище

Інженерно-будівельний

Інженерно-будівельна

Інженер-будівельник

ДОСВІТ РОБОТИ:
1. Начальник будівельно-монтажної дільниці УНР Даурського гарнізону Забайкальського військового округу 1992-1994 роки. (будівництво житлових будинків, танкових сховищ, реконструкція та капітальний ремонт котелень).
2. Проходження служби в управлінні Державного департаменту України з питань виконання покарань у Миколаївській області 1997-2010 роки на посадах:
- старший інженер групи капітального будівництва управління (будівництво, капітальний ремонт та реконструкція об’єктів підпорядкованих установ, перепрофілювання ЛТП в установу закритого типу).
- головний інженер управління (експлуатація та підтримання у робочому стані енергетичних об’єктів, обладнання та устаткування).
- заступник начальника управління з інтендантського та комунально-побутового забезпечення (звання - полковник) ( організація придбання продуктів харчування, предметів першої необхідності, створення умов для утримання засуджених відповідно до діючих нормативно-правових актів).
3.Начальник служби транспорту та механізації ПАТ “Миколаївобленерго”
2010-2011 роки. (організація роботи та взаємодії підрозділів служби з раціонального та економного використання транспортних засобів та вантажопідіймальних механізмів, підтримання їх в справному технічному стані).
4.Начальник служби транспорту та механізації ПАТ “Миколаївобленерго” 2012-2018 роки. (організація роботи та взаємодії підрозділів служби з раціонального та економного використання транспортних засобів та вантажопідіймальних механізмів, підтримання їх в справному технічному стані).
5.Заступник начальника служби транспорту та механізації АТ “Миколаївобленерго” 2018-2019 роки.
6. Начальник відділу підтримки бізнесу Миколаївської філії АТ «Укртелеком» з серпня 2020 року по теперішній час ( до оптимізації – заступник директора з загальних питань ). Основні напрямки роботи- експлуатація будівель та споруд ( понад 400 одиниць будівель), проведення поточних та капітальних ремонтів, експлуатація двох баз відпочинку, експлуатація машино-тракторного парку ( понад 100 одиниць техніки), охорона праці та пожежної безпеки та організація роботи адміністративно-господарчої групи та канцелярії.
ПРОФЕСІЙНІ ДОСЯГНЕННЯ:
Маючи певний досвіт роботи було забезпечено стале функціонування частин і служб ДКВС Миколаївської області, підрозділів служби транспорту та механізації ПАТ “Миколаївобленерго” та підрозділів Миколаївської філії АТ «Укртелеком».
ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ:
Маю досвід роботи:
- в кримінально-виконавчій службі понад 16 років.
- в службі транспорту та механізації ПАТ “Миколаївобленерго” понад 7 років.
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Здатний якісно та ефективно реалізувати в роботі свої потенціальні можливості. При вирішенні виробничих питань проявляю принциповість, наполегливість та відповідальність за доручену справу. Об’єктивно і самокритично оцінюю результати своєї праці, правильно реагую на ділову критику, недоліки в роботі своєчасно виправляю. Стан здоров’я задовільний. Володію комп’ютерною та офісною технікою на рівні користувача. Державною мовою володію на державному рівні.

28 вересня 2023 рокуЮ.А.Сюсько

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: