Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 декабря 2023 PRO

Ірина

Начальник юридичного департаменту, 150 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
46 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник юридичної служби Холдінгу

с 04.2005 по 02.2023 (17 лет 10 месяцев)
RetailGroup, Київ (Роздрібна торгівля)

Пряме підпорядкування основному Акціонеру і Генеральному директору міжнародної групи. Організація та керівництво юридичною службою групи компаній Холдингу, основним видом діяльності якого є Рітейл та Девелопмент.
Рітейл: АТ “ Рітейл Груп ” (націoнальна мережа гіпер та супермаркетів ТМ «ВЕЛМАР», ТМ «Велика Кишеня», ТМ «ВК Експрес», здійснюють діяльність в 15 регіонах України), а також мережа супермаркетів Velmart в Республіці Молдова;
Девелопмент: ТОВ “ВК Девелопмент” (шість ТРЦ ТМ “ ЕКВАТОР ” по Україні: GBA 144 675 кв. м, GLA 102 624 кв. м. ) - лідер серед мереж торгово-розважальних центрів Україні під ТМ “ЕКВАТОР” (Полтава, Рівне, Харків, Чернівці, Бердянськ ), ін. власна нерухомість групи).
Група компаній складається з понад ніж 100 компаній, окрім підприємств рітейлу та девелопменту в групу входить власний логістичний центр (24 тыс.кв.м.), охоронна компанія, мережа боулінг клубів, раніше входила мережа аптек.
Юридична служба (14 осіб) складається з окремих підрозділів по відповідним напрямках, крім того мною здійснювався контроль за роботою юридичної служби підрозділу Холдингу в Республіки Молдова (2 людини).
Основні обов'язки: правовий супровід господарської та інвестиційної діяльності групи компаній; контроль за договірною (в т.ч. ЗЕД) діяльністю, судовою роботою, запровадження корпоративного управління, організація і контроль підрозділу з документаційного забезпечення, впровадження електронного архіву документів, супроводження угод M&A, в тому числі розробка документів відповідно до запитів групи компаній, участь у переговорах, моделювання та реалізація проекту по реорганізації холдингової групи, вирішення питань структурування групи компаній, консультування акціонера Холдингу та Директорату з різних правових питань, звітування акціонеру Холдингу, складання та уніфікація договорів і правових документів, розробка та узгодження схем придбання активів, участь у масштабних проектах, взаємодія з зовнішніми консультантами та юридичними радниками по найбільш складних проектах.
Основні компетенції:
Організація юридичної служби Холдингу з виділенням окремих підрозділів (14 осіб), а також контроль за роботою юридичної служби підрозділу компанії в Республіки Молдова (2 людини), формування штатної структури відділу, підбір співробітників і визначення їх функцій, організація підрозділу з документаційного забезпечення Холдингу, впровадження електронного архіву документів.
Організація правового супроводу поточної господарської та інвестиційної діяльності: здійснення і контроль за договірною ( в т .ч. зовнішньоекономічних), корпоративною і судовою роботою.
Вирішення питань структурування групи компаній, структурування угод M&A, в тому числі розробка документів відповідно до запитів групи компаній, проведення правового аудиту (Due Diligence ) як самої групи, так і при здійсненні угод злиття і поглинання ( M & A ), при здійсненні інших угод, участь в переговорному процесі, реалізація проекту по реорганізації групи.

Головний юрисконсульт

с 05.2001 по 03.2005 (3 года 10 месяцев)
Квіза-Трейд "Велика Кишеня", Київ (Роздрібна торгівля)

•Організація та контроль усіх операційних питань підрозділу;
•Пошук стратегічних і тактичних рішень у сфері господарської діяльності Холдингу, аналіз юридичних ризиків у портфелі проектів, якими опікуються співробітники юридичного відділу і пошук рішень щодо їх мінімізації;
•Претензійно-позовна робота та представлення інтересів у судових органах у господарських, цивільних спорах; оскарження податкових повідомлень-рішень; ініціювання та супровід процедур банкрутства як з боку кредитора, так і з боку боржника; організація роботи з виконавчою службою.
•Юридичний супровід процесів реорганізації (виділення, приєднання, злиття) юридичних осіб, супровід всіх корпоративних проектів;
•Робота з Антимонопольним комітетом, в тому числі в сфері дотримання законодавства про захист економічної конкуренції, включаючи концентрацію суб’єктів господарювання, проведення цінових моніторингів, оскарження рішень в адміністративному та судовому порядку;
•Організація ефективного процесу укладення всіх видів договорів в рамках діяльності групи компаній (поставка, оренда, підряд, перевезення, лізинг, послуги, страхування, купівля-продаж, зовнішньоекономічна діяльність, NDA, земельних сервітутів, угод з цінними паперами (акції, облігації) та ін.), організація процесу узгодження договорів в системі електронного документообігу на базі 1С;
•Супровід перевірок компанії контролюючими органами, в тому числі оскарження результатів в адміністративному та судовому порядку;
• Реєстрація об'єктів інтелектуальної власності;
•Організація і контроль за діяльністю співробітників підрозділу щодо дотримання термінів і етапності реалізації проектів;
•Надання узагальнюючої інформації діяльності підрозділу Акціонеру Холдингу та Генеральному директору;
•Здійснення підбору співробітників, мотивація і згуртування команди.
•Супровід всіх корпоративних змін всередині групи компаній;
•Надання правових консультацій;

Образование

Київський Національний торговельно-економічний університет

Спеціальність "Правознавство", спеціалізація "Комерційне право", Київ
Высшее, с 1995 по 2000 (5 лет)

диплом з відзнакою

Знания и навыки

Висока працездатність

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Діюче Свідоцтво на право заняття адвокатською діяльністю

Спеціалізуюсь в галузі господарського, фінансового, корпоративного, податкового права.
Маю досвід у правовому забезпеченні діяльності бізнесу у сферах рітейлу, девелопменту, а також у сфері податкового та юридичного структурування угод.
Маю досвід супроводу діяльності групи юридичних осіб в сфері рітейлу та девелопменту.

Додаткова інформація: знання нормативних баз, українська та російська мови вільно, англійська - intermediate, досвідчений користувач ПК (Word, Excel, Internet, Ліга, Verdictum, робота в операційних системах компанії 1С, SAP, Outlook, Teams, Zoom).
Відповідальна, зібрана, вмію працювати на результат в умовах встановлених дедлайнів, структуровано і зрозуміло викладаю інформацію, маю водійські права.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: