Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 апреля 2024

Валентина

Майстер зміни

Возраст:
44 года
Город проживания:
Яготин
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Майстер зміни 5 розряду Масло цеху

с 12.2020 по наст. время (3 года 5 месяцев)
ТДВ Яготинський Маслозавод, Яготин (Харчова промисловість)

Приймання вершків згідно накладних з подальшим оформленням документації. Контроль вхідної сировини згідно технологічних інструкції (фізико-хімічні та органолептичні показники).Контроль всього технологічного процесу від миття обладнання перед початком виробництва, отримання сировини, пастеризації, збивання, пакування до передачі готового продукту через систему КУГУАР в реалізацію. Ведення цехових журналів, звітної документації, контроль балансу по цеху. Дотримання санітарії та гігієни. Організація роботи персоналу, що знаходяться на зміні, а саме: Два апаратника пастеризації П’ять укладальників пакувальників. Один налагоджувальник устаткування. Один вантажник. Один лаборант. Замовлення і контроль використання допоміжних, миючих та таропакувальних матеріалів. Співпраця з іншими підрозділами у межах компетенції посадової інструкції. Проведення інвентаризацій та допомога начальнику цеху у веденні життєдіяльності підрозділу.

Майстер зміни 5 розряду Цех Великого Молока

с 10.2020 по 12.2020 (2 месяца)
ТДВ Яготинський Маслозавод, Яготин (Харчова промисловість)

Контроль вхідної сировини згідно технологічних інструкції (фізико-хімічні та органолептичні показники).Контроль всього технологічного процесу від миття обладнання перед початком виробництва, отримання сировини, пастеризації, збивання, пакування до передачі готового продукту через систему КУГУАР в реалізацію.Ведення цехових журналів, звітної документації, контроль балансу по цеху.Дотримання санітарії та гігієни.Організація роботи персоналу, що знаходяться на зміні, а саме:Два апаратника пастеризаціїДва укладальників пакувальників.Один налагоджувальник устаткування.Два вантажники.Один лаборант.Замовлення і контроль використання допоміжних, миючих та таропакувальних матеріалів.Співпраця з іншими підрозділами у межах компетенції посадової інструкції.

Майстер зміни Масло цеху 4 розряду

с 06.2018 по 10.2020 (2 года 4 месяца)
ТДВ Яготинський Маслозавод, Яготин (Харчова промисловість)

Приймання вершків згідно накладних з подальшим оформленням документації. Контроль вхідної сировини згідно технологічних інструкції (фізико-хімічні та органолептичні показники).Контроль всього технологічного процесу від миття обладнання перед початком виробництва, отримання сировини, пастеризації, збивання, пакування до передачі готового продукту через систему КУГУАР в реалізацію.Ведення цехових журналів, звітної документації, контроль балансу по цеху.Дотримання санітарії та гігієни.Організація роботи персоналу, що знаходяться на зміні, а саме:Два апаратника пастеризаціїП’ять укладальників пакувальників.Один налагоджувальник устаткування.Один вантажник.Один лаборант. Замовлення і контроль використання допоміжних, миючих та таропакувальних матеріалів. Співпраця з іншими підрозділами у межах компетенції посадової інструкції.

Апаратник Пастеризаційних Установок

с 11.2017 по 06.2018 (7 месяцев)
ТДВ Яготинський маслозавод, Яготин (Харчова промисловість)

Приймання вершків, контроль процесу пастеризації згідно технологічних інструкцій, контроль СІР мийки обладнання задіяного в технологічному процесі з подальшим документуванням в журнали, графіки термограми. Підтримка санітарного стану.

Укладальник пакувальник

с 03.2013 по 11.2017 (4 года 8 месяцев)
ТДВ Яготинський Маслозавод, Яготин (Харчова промисловість)

Пакування готового продукту в транспортну упаковку, контроль термінів споживання, партій, відповідності маркування пакувальних матеріалів. Підтримка санітарного стану виробничого приміщення.

Знания и навыки

Уважність 1С:Торгівля і склад Складський облік продовольчих товарів Інвентаризація

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: