Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 мая 2024

Катерина

Менеджер по роботі з клієнтами, 250 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
21 год
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Адміністратор, управляючий

с 08.2022 по 10.2023 (1 год 2 месяца)
Барбершоп, Київ (Краса, фітнес, спорт)

Crm Altegio, касова система Сота. Ведення instagram, робота з клієнтами та персоналом. Проведення онлайн та офлайн конференцій. Підбір нових працівників, стажування. Повне ведення бізнесу, забезпечення його життєдіяльності.

Адміністратор

с 12.2021 по 07.2022 (7 месяцев)
Салон краси like you, Київ (Краса, фітнес, спорт)

Ведення Crm Beauty Pro, касової системи Poster. Контроль роботи працівників, стажування нових. Ведення instagram, facebook. Ведення графіку роботи персоналу. Забезпечення життєдіяльності салону, проведення інвентаризації та зборів працівників. Робота з іноземними клієнтами. Продаж продукції.

Адміністратор

с 03.2021 по 11.2021 (8 месяцев)
Барбершоп, Київ (Краса, фітнес, спорт)

Контроль роботи працівників, робота з Crm Altegio, з касовою системою Кашелот. Продаж косметики, ведення звітностей, робота з терміналом, з таблицями excel. Закупівля хоз товарів , проведення співбесід та стажування нових працівників. Спілкування та повернення клієнтів, залучення нових клієнтів. Ведення instagram.

Адміністратор

с 01.2020 по 01.2022 (2 года)
Барбершоп, Київ (Краса, фітнес, спорт)

Управління персоналом, робота з Crm Altegio, касовою системою Cota, телефонією Binotel. Робота з постачальниками: закупівля товару та матеріалу. Вирішення конфліктних ситуацій, наймання нових працівників, забезпечення комфортної роботи барбершопу та підвищення рівня обслуговування. Ведення звітностей, проведення інвентаризації, тощо.

Образование

КНТЕУ

Готельно-ресторанний бізнес, Київ
Высшее, с 2020 по 2023 (3 года)

Знания и навыки

Ведення CRM Комунікабельність Адаптивність Активний продаж Здатність до навчання Робота із запереченнями Цілеспрямованість Пунктуальність

Знание языков

  • Английский — выше среднего
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Нажаль, саме у сфері смм досвіду не маю. Але будучи на керівних посадах на минулих роботах, маю досвід з соціальними меражами, а саме: просування сторінки, наповнення контентом , спілкування з клієнтами, консультування щодо послуг, створення описів до фото, сторіс, рілс, тощо.
Наразі проходжу курс по таргету, онлайн, безкоштовний, але сподіваюсь дізнатися про цю сферу більше щоб можна було почати працювати та далі навчатися та розвиватися.
Буду рада співпраці, чекаю на пропозиції.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: