Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 мая 2024 Файл

Кирилл

Керівник проєкту

Возраст:
42 года
Город:
Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Лёлин Кирилл Владимирович

Дата народження:
03 Бер 1982

Регіон:
Харків

Можливість переїзду:

Телефон (и):
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

E-mail:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Керівник проекту. Керівник напрямку. Керівник відділу продажу.

(оновлено 28 Жов 2023)
    Ключова інформація


Знання комп'ютера, програм: рівень грамотного користувача пк знання та вміння роботи з word, excel навички роботи зі спеціалізованими системами 1с: досвід роботи з системою crm bitrix24 досвід продажу більше 20 років досвід ведення переговорів на рівні перших осіб розвитку бізнесу з нульового циклу, від бізнес-проекту до функціонування стійкої компанії формування команди, підбір та навчання персоналу, наставництво, розробка систем мотивації оперативне та стратегічне планування, організація та розвиток продажів, контроль процесу, знання роботи складу, транспортного відділу.За весь період своєї професійної діяльності успішно пройшов понад десяток тренінгів з управління персоналу та навичок проведення переговорів. На даний момент сам проводжу тренінги з мотивації співробітників різних напрямків.

Досвід роботи


Заступник керівника. Координатор Благодійного фонду та громадської організації
Бер 2022 - Бер 2023 (1 рік 1 міс)
У твоїх долоньках та Бджілка допомоги
Інше       
Відповідав за ефективну координацію з партнерами-виконавцями та командами на місцях і всередині організації з метою отримання технічної підтримки для забезпечення якості та безперебійної роботи програми.Керування грошовою допомогою та проектом(ами) з розподілу, бюджету та в межах відведеного часу.Контроль збору даних .Управління бюджетом. Регулярний виїзний моніторинг діяльності в польових умовах для забезпечення своєчасного впровадження програми. Складання маршруту та основних цілей виїздних відряджень ( Харківська та Донецька область.) Проводить моніторинг існуючих послуг. Підтримує партнерський персонал. Регулярно брав участь у підготовці періодичних програмних звітів. Нес відповідальність за прийняття рішень, ефективне управління ресурсами.Розробка графіків розвитку пропозицій та відстеження термінів, забезпечення та полегшення координації між командами. Великий обсяг роботи с донарами та партнерами.Співпраця та участь у орієнтованих кластерних зустрічах з представниками інших партнерів та зацікавлених сторін. Розробка, впровадження та адаптація робочої документації.Розробка програм та проведення тренінгів для персоналу. Проведення робочих зустрічей з працівниками напряму, їх підтримка та координація; Створення проектних пропозицій; Представляв фонд та ГО перед донорами, робочими групами, відповідними місцевими партнерами та відповідними представниками місцевої влади та громади.

Керівник відділу продажу
Бер 2021 - Лют 2022 (1 рік)
Mark Group
Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт       
Керівництво відділом, стратегічне планування та розвиток продажів складання бюджетів продажів та видатків відділу аналіз ефективності роботи відділу розробка заходів щодо збільшення обсягів продажів відділу оперативне управління відділом. ведення переговорів з клієнтами та укладання договорів розширення власної клієнтської бази.Управління персоналом. Управління проектами. Стратегічне планування. Рекрутинг, навчання, оцінка, розвиток та мотивація персоналу. Розробив посадові інструкції та завдання. Створив стандарти роботи персоналу. Розробив стратегію розвитку організації. Створив систему відбору, розвитку та оцінки персоналу. Створив проект корпоративні стандарти навчання. Розробив та впровадив проекти, спрямовані на підвищення рівня мотивації персоналу та ефективності досягнення цілей компанії. Розробив внутрішні тренінги, розробив систему проведення коучингу. Підвищив професійні навички команд до стандартів компанії. Досяг єдиного розуміння цілей компанії.

Коммерческий директор
Тра 2018 - Лют 2021 (2 роки 10 міс)
ТД Мегаторг
Електроніка та електротехніка       
Управління персоналом. Управління проектами. Стратегічне планування. Рекрутинг, навчання, оцінка, розвиток та мотивація персоналу. Розробив посадові інструкції та завдання. Створив стандарти роботи персоналу. Розробив стратегію розвитку організації. Створив систему відбору, розвитку та оцінки персоналу.Створив проект корпоративні стандарти навчання.Управління продажами на території України.Оперативне управління ходом реалізації продукції,участь у розробці виробничих планів. Організація роботи з аналізу ефективності використання каналів збуту, найбільш ефективних форм та методів реалізації продукції. Управління командою регіональних представників. Управління логістикою та торговим маркетингом. Впровадив стандарти роботи регіональних представників компанії. Вибудував ефективну взаємодію між підрозділами компанії.Комплексне вивчення вітчизняних та зарубіжних ринків, перспектив їх розвитку; підприємств конкурентів, стратегії та тактики їх діяльності.

Керівник відділу продажу
Кві 2014 - Тра 2018 (4 роки 2 міс)
Компания Sirius Line
Будівництво       
Постановка цілей з продажу та розробка інструментів щодо їх досягнення. Брав активну участь у вибудовуванні якісної взаємодії між підрозділами компанії. Брав активну участь у переговорах з великими мережами та ін. VIP клієнтами. Підвищив навички та особисті лідерські якості команди. Розробив та впровадив індивідуальні навчальні програми. Проводив регулярне навчання персоналу безпосередньо в "полях", працюючи з реальними запереченнями.Виконував поставлені керівництвом компанії цілі. Розробив та впровадив стандарти звітності та контролю з управління каналами збуту.Оптимізував базу клієнтів з V продаж та категорій продукції.

Керівник відділу
Жов 2012 - Бер 2014 (1 рік 6 міс)
Компания Instel
Будівництво       
Керівництво відділом. Стратегічне планування та розвиток продажів. Складання бюджетів продажу та видатків відділу. Аналіз ефективності роботи відділу, розробка заходів щодо збільшення обсягів продажів відділу,ведення переговорів з клієнтами та укладання договорів,розробка системи мотивації відділу.

Освіта


Приватний вищий навчальний заклад Харківський гуманітарний університет "Народна українська академія" (Харків)
рік закінчення 2002
Социальный менеджмент

Хгу "нуа" (Харків)
рік закінчення 2002
Прикладная психология

Володіння мовами


Английский - продвинутый
Русский - свободно
Украинский - свободно

Курси, тренінги, сертифікати


ТРЕНІНГ МИСТЕЦТВО ДОСЯГНЕННЯ ЦІЛІ(Київ)
рік закінчення 2021
Навчився визначення цілей — від невеликих до найграндіозніших.Навчився розрізняти «правильні» та «свої» цілі.Освоїв методики найрезультативнішої постановки мети.Вивчив правила встановлення та підтримки самодисципліни.Освоїв методи самоконтролю, самодисципліни задля досягнення цілей.Опрацювання комунікацій для ефективної взаємодії.

ТРЕНІНГ МАЙСТЕРНІСТЬ ПЕРЕГОВОРІВ(Київ)
рік закінчення 2020
Навчився вміло користуватись різними інструментами ведення переговорів з метою домовитися.Здобув навички проведення результативних комунікацій.Навчився як працювати з незгодами та запереченнями клієнтів.Тепер можу розрізняти та протидіяти маніпуляціям.Методи згладжування «гострих кутів». Завершення переговорів із укладанням угоди. Види контролю за виконанням домовленостей, отриманих від клієнта.

ТРЕНІНГ СТРАТЕГІЧНЕ ПЛАНУВАННЯ КОМПАНІЇ(Київ)
рік закінчення 2019
Здобув загальне розуміння та бачення нових шляхів досягнення успіху компанії.Удосконалив навичку стратегічного планування у сфері формування лояльності споживача.Удосконалив навичку постановки цілей та прийняття рішень у своїй сфері відповідальності.Поліпшив управлінські навички визначення цілей, завдань та компетенцій для співробітників своїх підрозділів.Удосконалив навичку спільного прийняття ефективних рішень.

ТРЕНІНГ АКТИВНІ ПРОДАЖІ(Харків)
рік закінчення 2018
Адекватні цілі та завдання,Ефективний розподіл функцій у команді (делегування).Забезпечення умов виконання функцій.Мотиваційна робота з персоналом (стилі управління).Контроль та облік роботи персоналу (показники ефективності) Формування команди (team-building) Формування ефективних вертикальних зв'язків (стилі взаємодії з вищим керівництвом).

Додаткова інформація


Особисті якості
Я сім'янин, у мене три прекрасні сини. Дуже ціную дружбу. Я православна людина, і тому для мене чесність та порядність у людях дуже важливі. Активно займаюсь спортом. Граю на більярді. Беру активну участь у волонтерській діяльності у всьому її прояві.

Водійське посвідчення
    Я професійний водій, є ліцензія. 23 роки без аварійного керування. Є власний автомобіль.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: