Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 февраля 2024 PRO

Людмила

Соціальний працівник

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
46 лет
Город:
Полтава

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор підприємства

с 04.2022 по 10.2023 (1 год 6 месяцев)
Центр надання соціальних послуг Нехворощанської сільської ради, с. Нехвороща (Послуги для населення та бізнесу)

Останнє місце роботи- директорка комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Нехворощанської сільської ради.
На посаді директорки центру надання соціальних послуг займалася роботою з особами/ сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах, ВПО, громадянами похилого віку, особами з інвалідністю, особами з частковою або повною втратою рухової активності, ветеранами тощо. Маю досвід співпраці з ГО та благодійними організаціями. Співпрацювала з БФ «Право на захист», Міжнародною організацією “Handicap International” та UNICEF UKRAINE. З метою організації надання більш якісних соціальних послуг особам/сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах, пройшла навчання в Києві, організоване й проведене Міністерством соціальної політики України та проєктом SURGe (Супровід урядових реформ в Україні), в рамках апробації проєкту Державного стандарту соціальної послуги соціального супроводу осіб/сімей, які опинилися в СЖО, яка проходила на базі КУЦНС Нехворощанської сільської ради та забезпечила її успішне проходження. Маю відповідний сертифікат та подяку від Мінсоцполітики України.

Образование

Горлівський державний інститут іноземних мов

Учитель англійської мови, Горлівка
Высшее, с 1995 по 2000 (5 лет)

Знания и навыки

ПРОАКТИВНА ПРАЦЕЛЮБНА ІНІЦІАТИВНА ВІДПОВІДАЛЬНА Стресостійка Гнучка у роботі Маю нульову толерантність до проявів насилля та дискримінації Дотримуюся етичних норм Володію комунікативними навиками Вмію працювати в команді Маю ораторські здібності

Дополнительная информация

Маю досвід щодо організації та проведення різноманітних заходів від А до Я як для дорослих, так і для дітей та молоді на рівні громади. Воджу авто, впевнений користувач ПК. Маю закордонний паспорт.
Маю більше 15 років педагогічного стажу- вчитель англійської мови, методист, головний спеціаліст відділу освіти, директор школи, начальник відділу освіти. Маю досвід роботи на посаді начальника відділу культури та досвід управління невеликими проєктами. Автор проєкту «Сортуй сміття- рятуй життя!»(Організація роздільного сортування твердих побутових відходів у громаді), який став переможцем в обласному конкурсі екоініціатив та був впроваджений у Новосанжарській селищній територіальній громаді. Під час перебування на посаді начальника відділу освіти також координувала написання учнівських проєктів на обласний конкурс проєктів «Шкільний громадський бюджет Полтавської області», а також організовувала голосування за проєкти в громаді. У 2021 році проєкт учениці Новосанжарського ліцею «Сучасна їдальня-комфортний простір для учнів» здобув перемогу в конкурсі.
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ (2023 рік):
- проєкт «Людський вимір- інклюзивні дані для стабільності та розвитку», що реалізовується МОМ;
- проєкт SURGe “Зміст та організація надання соціальної послуги соціального супроводу осіб/ сімей, які перебувають в СЖО: проєкт Державного стандарту»;
- тренінг «Впровадження послуги патронату над дитиною» від Полтавського обласного центру соціальних служб;
- тренінг «Територія безпеки: інтеграція захисту та гуманітарні стандарти в системі цивільного захисту громади» від БФ «Право на захист»;
- навчання «Проєктний менеджер», що реалізовується Міністерством цифрової трансформації України;
- навчання «Організація соціальних послуг в територіальній громаді», що реалізовується Міністерством соціальної політики України.
- курс «Як надати першочергову підтримку жертвам гендерно зумовленого насилля (ГЗН)» від UNICEF

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: