Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 марта 2024

Владислава

Директор ресторану, менеджер з персоналу, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
21 год
Город проживания:
Ровно
Готов работать:
Ровно, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

HR-менеджер

с 09.2023 по наст. время (8 месяцев)
RetailGroup, Рівне (Пошук персоналу, HR)

• Відкриття ресторану
• Пошук персоналу на усіх платформах
• Проведення співбесід;
• Розміщення вакансій
• Закриття вакансій професійними кандидатами.
• Ведення документообігу;

HR-менеджер

с 03.2023 по 07.2023 (4 месяца)
Food Cartel, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

• Пошук персоналу на усіх платформах;
• Злагоджена робота з колегами та виконання поставлених задач у
обумовлений час;
• Проведення співбесід;
• Закриття вакансій професійними кандидатами.

Керуюча

с 08.2022 по 07.2023 (11 месяцев)
Food Cartel, Рівне, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

• Відкриття торгового закладу в м.Рівне з 0;
• Набір та стажування персоналу;
• Вирішення кризових ситуацій у Луцькому філіалі;
• Налагодження процесів;
• Мотивація персоналу для продуктивної роботи;
• Проведення інвентаризацій;
• Робота з накладними;
• Тісна взаємодія з керівниками філіалів по всій Україні та Польщі.

Адміністратор ресторану

с 12.2021 по 03.2022 (3 месяца)
LA П'ЄЦ, нормальна доставка їжі, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

• Контроль дотримання стандартів усіма підрозділами ресторану;
• Проведення співбесід з потенціийними співробітниками;
• Робота з касовим апаратом;
• Робота з 1С, IIko;
• Надання логістичноії інформації відділу доставки;
• Ведення документообігу;
• Проведення інвентаризацій, звітування.

Адміністратор ресторану

с 09.2021 по 02.2022 (5 месяцев)
Буржуй, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль дотримання стандартів усіма підрозділами ресторану;
• Проведення співбесід з потенціийними співробітниками;
• Робота з касовим апаратом;
• Робота з 1С, IIko;
• Оперативне попередження та вирішення конфліктних ситуацій, реагування
на скарги та зауваження гостей;
• Обслуговування банкетів в обсязі 40/100 гостей;
• Зустріч і розміщення гостей, бронювання столиків;
• Опрацювання замовлень;
• Складання банкетного меню;

Офіціант

с 01.2018 по 04.2019 (1 год 3 месяца)
4x4, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

• Опрацювання замовлень відвудувачів;
• Оперативне попередження та вирішення конфліктних ситуацій, реагування
на скарги та зауваження гостей;
• Обслуговування банкетів в обсязі 150-200 гостей;
• Виконання обов'язків адміністратора;
• Робота з R-keeper

Офіціант

с 04.2017 по 01.2018 (9 месяцев)
Буржуй, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

• Зустріч і розміщення гостей, бронювання столиків;
• Опрацювання замовлень;
• Складання банкетного меню;
• Вирішення кризових ситуацій;
• Робота з 1с, R-keeper;
• Виконання обов'язків адміністратора.

Знания и навыки

Продуктивність Підбір лінійного персоналу E-Staff Комунікабельність Ведення кадрового обліку Підбір персоналу для рітейлу

Знание языков

Английский — средний

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: