Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 мая 2024 PRO

Олександр

Диспетчер, менеджер залізничних перевезень, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
48 лет
Город проживания:
Турбов
Готов работать:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Диспетчер залізничних перевезень

с 12.2003 по 10.2023 (19 лет 10 месяцев)
VIOIL, Вінниця (Харчова промисловість)

Організація навантаження/вивантаження олійних культур і їх продуктів переробки; організація навчання, та мотивація персоналу; робота з працівниками підприємства, та станції Вінниця; подача заявок, та контроль їх виконання; робота з відділом продажу; підготовка залізничних документів та подання на замитнення; робота з рухомим складом орендованих, та власних вагонів (зерновозів, цистерн, критих вагонів, контейнерів), перевірка по програмі - технічні характеристики УЗ на деповські ремонти, та знаходження на коліях УЗ; надання інформації на станцію УЗ, та робітникам підприємства на первочерговість подачі під навантаження /вивантаження рухомого складу; ведення бухгалтерських таблиць по відвантаженим та порожніх вагонів; контроль навантаження потрібного тоннажу, та контроль відправки замитненних вагонів, для закриття контрактів. Після замитнення залізничних документів, комплектування пакету документів згідно договору з покупцями (якісні, митні декларації, інвойси, ветеринарні та фітосанітарні сертифікати, та інше), та надання працівникам УЗ на оформлення до перевезення.

Образование

НТУ "ХПІ"

Інженерія програмного забезпечення, Харків
Неоконченное высшее, с 1993 по 1996 (3 года)

Знания и навыки

Організація залізничних перевезень Користувач 1С MS Excel АС Клієнт АРМ Вантажовідправника Водійські права кат. B Організація міжнародних перевезень Організація внутрішніх перевезень Месплан Уважність Пунктуальність Комунікабельність Самостійне прийняття рішень Здатність до навчання Стресостійкість

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Хобі - спорт, авто. Відповідальність до постановлених задач, чесність, порядність, комунікабельність, пунктуальність, уважність до деталей.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: