Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 30 марта 2024 PRO

Анатолий

Водій автотранспортних засобів

Возраст:
30 лет
Город:
Полтава

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Водій автотранспортних засобів

с 05.2023 по наст. время (1 год)
INTERSOS Гуманітрна Організація (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Образование

Uzhond v Poznan o peace

Машиніст вилочних погрузчиків категорії 2Wuet, Poznan
Среднее специальное, с 2016 по 2017 (1 год)

Вище міжрегіональне училище імені Маршала Бірюзова номер 23

Водій категорї С, автослюсар з ремонту авто, машиніст крану автомобільного, Полтава
Среднее специальное, с 2010 по 2013 (3 года)

Знания и навыки

Неконфліктність Гуманність швидке реагування Ввічливість Оперативність Доброзичливість Швидке виконання задач Висока працездатність Водійські права кат. B Водійські права кат. C Знання доріг міста Стресостійкість Уважність Права категорії С1

Знание языков

  • Польский — выше среднего
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Всім доброго дня. Моє імʼя Анатолій, я людина проста, ввічлива і чемна, маю захоплення автомобілі і все що з ними повʼязано , з 13 років навчався і працював в майстерні по кузовному ремонту авто, де мене навчили багатьом речам стосовно авто і там з юного віку і полюбив автомобілі. Так далі і склалося моє життя яке повʼязане і досі з автомобілями. Працював офіційно з 18 років, водієм-експедитором на Газелі, потім працював в ритуальних послугах теж водієм на Фольцвагені Т4. Пізніше працював в ПАТ Полтава Газ водієм автотранспортних засобів, де їздив на всьому що їздоло, возив людей, бригади і так далі. Пізніше працював особистим водієм. Потім знов водієм-експедитором на фірмі Фактор. Пізніше переїхав до Польщі на заробітки і подальше навчання, здобув освіту на Кару європейського зразка, працював в Польщі в таксі і на заводі одночасно. Повернувшись з Польщі знов пішов працювати водієм-експедитором в фірму Велес- насіння. Деякий час пропрацював на автомайстерні з відновлення кузова авто. Зараз працюю в Гуманітарній організації Intersos водієм автотранспортних засобів, так як закінчується контракт та закривається філіал в Полтаві шукаю роботу. Маю дружину та двоє дітей, шкідливих звичок немаю.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: