Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 апреля 2024 Файл

Ігор

Диспетчер, логіст

Возраст:
33 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Україна, Київ, вул. Раїси Окіпной 7а, кв. 30
Тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Голець Ігор Олександрович
Персональні дані

Дата народження
03.09.1990
Сімейний стан
неодружений
Національність
Українець

Освіта

09.1997 – 06. 2007
Спеціалізована школа №125
09.2007 – 06. 2012
Національний Транспортний Університет (спеціальність: Транспортні системи вантажних перевезень та логістичне управління)

Професійні навички та знання

Основні навички
Впевнений користувач ПК, досвідчене володіння QAD Enterprise Applications

Мови
Рідна мова - Українська (вільно володію)
Англійська – Pre-Intermediate
Російська – вільно володію

Водійське посвідчення
категорія "B"

Є посвідчення щодо безпечної експлуатації та обслуговування судин, що працюють під тиском.
Посвідчення про проходження спеціального навчання з пожежно-технічного мінімуму

Досвід робот

01.09 2011 – 2015

Оператор відеоспостереження та технічних засобів (спостереження за об'єктами, системами пожежогасіння та водопостачання)

11.10.2015 – 04.05.2018

ПАТ "Імперіал Тобакко", СМАП (комірник), видача акцизних марок на виробництво, введення даних у програму QAD Enterprise Applications
04.05.2018 – 22.07. 2019
Склад інвестицій (комірник). Досвід роботи з більш ніж 20 тис. найменувань різної продукції, видача матеріалу на виробництво, прихід матеріалів, інвентаризація (все в електронному вигляді в програмі QAD Enterprise Applications).
06.12.2019 – 17.08.2020
ТОВ “Нова Пошта” (фахівець зі складської логістики), основні обов'язки: оформлення відправок для ТОП-клієнтів, формування відправок зі складу товарно-матеріальних цінностей, консультація співробітників компанії щодо процесу списання основних засобів, підготовка документів для списання та передачі до бухгалтерії, створення електронних накладних для відправок зі складу
17.08.2020 - 18.08.2021
ТОВ "Нова Пошта" (диспетчер з випуску кур'єрів адресної доставки "Логіст", основні обов'язки: оперативне планування роботи служби доставки (СД), контроль роботи кур'єра/експедитора, організація роботи автотранспорту з метою забезпечення своєчасного забору / доставки вантажу від 1 до 30 кг , контроль завантаження та своєчасний виїзд кур'єра на маршрут, організація оперативного дозавантаження авто кур'єра, забезпечення виконання встановлених вказівок ефективності та продуктивності, якості та сервісу адресного обслуговування в рамках своїх функціональних обов'язків, ведення встановленої документації та формування звітності, навичка володіння програмою “AWIS”-в якій виконуються всі електронні операції з контролю, максимально ефективного завантаження кур'єра та його якісного виконання своїх службових обов'язків, а також володіння трекером GPS “WIALON”, у підпорядкуванні понад 20 кур'єрів ,пройшов Lean навчання-ощадливе виробництво,є сертифікат менеджера з продажу фінансових послуг “Fundamentals of the financial market and overall integrated development”
7.12.2021-6.11.2022
"Автолюкс" - управління кур'єрами адресної доставки негабаритних вантажів, створення маршрутних листів в електронному вигляді, інвентаризація, збори та робота з кур'єрами
1.05.2023-по теперішній час
Диспетчер дільниці з контролю доставки Управління транспортної логістики Департаменту логістики ТОВ ТД “КИЇВ ХЛІБ”-контроль своєчасної доставки готової продукції споживачем у відповідності з затвердженими графіками поставок у торговельну мережу та інших замовників без простою автомобіля, коригування вихідних даних у системі обліку по закріпленій ділянці звіту про роботу діяльності ділянки та автотранспорту ,створення графіків та шаблонів маршрутів для відповідних розподільчих центрів,володіння програмою (1С-напрямок Збут)контроль кур'єрів за допомогою навігаційної пошукової системою GPS-“UMT”

Інше

Особисті якостіКомунікабельний, цілеспрямований, акуратний, швидко навчаюсь, мотивований до розвитку
ХобіСпорт, лінгвістика

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: