Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 мая 2024 Файл

Олександр

Керівник

Возраст:
46 лет
Город проживания:
Одесса
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Теняк Олександр Юрійович
Рік народження: 14.07.1977
Місце мешкання: м. Одеса вул. Балківська.
Можлива зміна місця проживання на інше місто України.
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта вища: 1996 - 2001 – Херсонський державний технічний університет, спеціальність – економіка підприємства, комп’ютерні системи та мережі.

Досвід професійної та трудової діяльності:
-2003 - 2015 – оперативне управління державної податкової інспекції у м. Херсоні, відділ оперативного супроводження адміністрування податку на додану вартість;
Функціональні обов’язки:
Контроль за дотриманням податкового законодавства суб’єктами господарської діяльності при нарахуванні та сплаті ПДВ, формуванні бюджетного відшкодування з ПДВ.
складання процесуальних документів;
- 2015 - 2016 - Фізична особа - підприємець - продаж металопрокату та металевих виробів та інших ТМЦ.
2016-2019р. - Вирощування сільськогосподарської продукції;
- 2019р -2020р. менеджер з продажу ТОВ "Південмлин" м.Нова Каховка (експорт , імпорт, оптовий продаж продукції) та менеджер з закупівлі (обладнання, упаковка, ТМЦ, зернові) на ТОВ "Південмлин" м.Нова Каховка
- липень 2020р. - серпень 2023р. – заст. генерального директора, комерційний директор ТОВ "Південмлин" код ЄДРПОУ 22751273 м.Нова Каховка (виробництво муки та макаронних виробів. Кількість працюючих - 120чол.)
Знання та навички:
В2В, В2С продажі, планування виробництва та продажів на виробничому підпрємстві, формування цінової політики виробляємої продукції та заробітних плат на підприємстві, навички ведення переговорів в т.ч. по експортним та імпортним операціям з керівниками підприємтсв різних форм власності (в т.ч. керівниками підприємств іноземних держав), переговори, заключення договорів, аналіз технічної діяльності виробничого підприємтсва з метою упередження аварійних зупинок, закупівля зерна, імпорт та розмитнення (доставка складного об’ємного обладнання), робота з логістикою (контейнери, автоперевезення), податкове право, адміністративне та адміністративно-процесуальне право, кримінальне та кримінально-процесуальне право, впевнений користувач ПК, офісні програми, вільне користування законодавчою базою.
Особисті якості:
старанність, відповідальність, організаційні здібності, вміння працювати в команді та самостійно приймати рішення в різних ситуаціях та відповідати за свої вчинки, цілеспрямованість, здатність до формулювання та обґрунтованим доказам власної точки зору в спірних питаннях, стресостійкість, пунктуальність, вміння працювати з великими об'ємами інформації та в умовах багатозадачності, легкість у спілкуванні, швидко навчаюсь новому, шкідливі звички відсутні…
мови: українська - вільно, російська - вільно, англійська - середній рівень.
Наявність водійського посвідчення кат.В.
Зміна роботи у зв'язку з окупацією території де знаходиться підприємтво.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты