Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 февраля 2024

Bohdan

Менеджер з продажу, 12 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
19 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

НУБіП

Інформаційні технології, комп'ютерні науки
Неоконченное высшее, с 2022 по 2026 (4 года)

Знания и навыки

Доброзичливість Щирість Уважність Цілеспрямованість Робота із запереченнями Самомотивація Швидкий набір тексту Посидючість Комунікабельність Сліпий друк Ініціативність Бажання вчитися і розвиватися Продаж Клієнтоорієнтованість Спокійність Здатність до навчання

Дополнительная информация

Я студент 2 курсу університету Київу НУБіП, спеціальність "Комп'ютерні науки", 18 років. Досвід роботи в продажах почавши з дропшипінгу на OLX, де займався продажем сезонного товару, отримав численні позитивні відгуки та досвід роботи з клієнтами. Понад 1 рік використовував Instagram для продажів, охоплюючи різні ніші, такі як одяг, взуття, смарт годинники, навушники та книжки. Маю досвід створення рекламних відео для товарів.

Раніше керував ютуб-каналом із 2700 підписників, набравши 140 тисяч переглядів на кращому відео. Маю вміння монтувати відео та обробляти фото. Всебічно розвиваюся, витрачаючи щодня 60-90 хвилин на саморозвиток. Освоїв навички дисципліни та тайм-менеджменту, а також засвоїв цінні поради від провідних експертів у сфері продажів, таких як Грант Кардон та Брайан Трейсі.

Читаючи книги з розвитку особистості, отримав величезну користь від таких творів, як "Правило переможця" і "Будь одержимий або будь як всі" від Гранта Кардона, "Думай і багатій" від Наполеона Гілла, "Есенціаліст" від Грега Маккеона, "Чудовий ранок" від Гега Елрода, "Сила волі" від Келлі Макгонігал, "Зроби це зараз" і "Майстер часу" від Брайана Трейсі, а також "7 звичок надзвичайно ефективних людей" від Стівена Кові. Також проходив курси з дропшипінгу Волошина.

Цікавить вакансія менеджера з продажу, оскільки прагну розвивати свої навички у цій області та вийти на новий рівень ефективності.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: