Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 декабря 2023 PRO

Денис

Шеф-пекар, 38 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
28 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф пекар

с 09.2020 по 09.2023 (3 года)
Молоко від фермера, Київ (Роздрібна торгівля)

Навчання керівного складу компанії та лінійних співробітників напрямку випічка.
Створення успішного проекту по збільшенню продажів ХБВ в мережі.
Робота з ІПР співробітників
Робота з системою дистанційного навчання співробітників мережі
Контроль якості ХБВ
Створення технологічних карток ХБВ
Введення новинок до асортименту ХБВ в мережі.
Аналітика продажів ХБВ в мережі та звітність.
Робота з системою обліку в мережі.

Старший пекар з листкового тіста

с 08.2019 по 04.2020 (8 месяцев)
Fairmont, Grand Hotel Kyiv, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Введення лінійки листкових виробів.
Введення та пропрацьовка новинок з листкового тіста.
Введення новинок для кафе SWEET BOOK при готелі

Шеф пекар

с 01.2018 по 01.2019 (1 год)
Кондитерська Ектора Хіменес Браво BoPastry, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Пропрацьовка та введення ХБВ при відкритті кондитерської.
Керування командою пекарів
Створення графіків для персоналу
Організація роботи персоналу
Випічка ХБВ на виробництві кондитерської

Пекар, шеф пекар, шеф інструктор

с 11.2016 по 01.2018 (1 год 2 месяца)
Академія кулінарного мистецтва Ектора Хіменес Браво, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Представлення академії на виставці пекарського обладнання.
Представлення академії на семінарі по темі «хлібопекарське обладнання та випічка» в Турції.
Проведення майстер класів при академії.
Підбір персоналу та проведення співбесід для потенційних кандидатів.
Створення графіків роботи для персоналу та організація роботи персоналу.

Пекар, тістороб, пекар з листкового тіста

с 08.2015 по 10.2016 (1 год 2 месяца)
Кондитерська Волконського, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

КВПУТДВШ

Кухар, Київ
Среднее специальное, с 2011 по 2014 (3 года)

Знания и навыки

Цілеспрямованість Здатність до навчання Випікання Робота в команді Контроль якості продукції Уміння працювати в режимі багатозадачності Навчання персоналу

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

- 8 років досвіду роботи з напрямку Випічка
- Організація виробництва листкового тіста
- Проведення майстер класів на тему листкове тісто

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: