Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 мая 2024 PRO

Вікторія

Фрілансер, шеф-кондитер (розробка рецептур, аутсорсинг, навчання), 50 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
39 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Вишневое (Киевская обл.), Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-кондитер

с 01.2021 по 11.2023 (2 года 10 месяцев)
Martinov’s Coffee, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з сировиною (замовлення сировини, контроль якості сировини) розробка та опрацювання рецептур, випікання за новими технологіями, технологічних карт
Контроль якості готової продукції.
Розробка меню, сезонних, тематичних, кенді-бар.
Виготовлення та оформлення на замовлення: тортів (простих, рекомендованих), тістечок, десертів.

Досягнення:
- оновлення ассортименту авторськими рецептурами - це естетичний вигляд продукції та смакові властивості;
- розробка рецептур святкового ассортименту, підготовка до фотосесії, організація, планування та прогнозування продажy та процесів
- збільшення продажу в двічі, завдяки організації, прогнозування та слідування трендам та тенденції кондитерського напрямку
- навчання персоналу та підвищення їх рівня кваліфікації

Шеф-кондитер, Технолог

с 05.2020 по 01.2021 (8 месяцев)
Cupcakestudio, Київ (Харчова промисловість)

Роботи з колективом, підбір та навчання персоналу, графік роботи, організація.
Розробка технологічних карт, введення нових смаків тортів та десертів, веганського асортименту..
Розробка нової святкової пропозиції, підготовка нової продукції до фотосесій та запуску на потік.
Контроль готової продукції, якість виконання замовлень, дотримання всіх вимог.
Запровадження нових технологічних процесів, введення системи HACPP на виробництві

Кондитер-оформлювач

с 03.2020 по 07.2020 (4 месяца)
Сільпо, Київ (Роздрібна торгівля)

- виготовлення тістечок та тортів
- оздоблення напівфабрикатів
- декорування тортів на замовлення
(Ліплення фігур та малювання на пряниках)
- дотримання інструкцій та положень, виконання процесів згідно системи HACPP

Співвласник кондитерської, шеф-кондитер, кондитер-декоратор

с 09.2018 по 04.2020 (1 год 7 месяцев)
Сімйна кондитерська Profitrolya, Київ (Харчова промисловість)

Розробка і впровадження нових рецептур та удосконалення продукції кондитерської. Створення ексклюзивної лінії тортів на замовлення. Збільшення клієнтської бази завдяки налагодженню роботи виробництва та якісного виконання замовлень. Підбір та навчання персоналу. Запровадження майстер класів з виготовлення солодощів.
Планування, організація і контроль роботи кондитерського виробництва. Контроль дотримання технології приготування кондитерських виробів. Контроль якості сировини і готової продукції.
Створення інтернет сайту та каталогу робіт для замовлення.

Декоратор кондитер

с 06.2017 по 12.2017 (6 месяцев)
Cupcakestudio, Київ (Харчова промисловість)

Ліплення фігур із мастики, робота з ізомальтом, шоколадом, оздоблювання пряників, малювання на тортах, малювання на пряниках. Робота з 3д тортами: оформлення, конструювання.

Власник кондитерської, шеф-кондитер, кондитер-декоратор

с 01.2015 по наст. время (9 лет 5 месяцев)
Sweetvnebo, Київ (Харчова промисловість)

Виготовлення тортів та солодощів.
Розробка і впровадження нових рецептур та удосконалення продукції виробництва.
Розробка макетів, ліплення фігур, 3д та каркасних тортів, арт-торти. Планування, організація і контроль роботи кондитерського виробництва. Контроль дотримання технології приготування кондитерських виробів. Контроль якості сировини і готової продукції.
Мої роботи)))
https://photos.app.goo.gl/MzPyc4Po4AEsxF2b7

Керівник відділення

с 04.2011 по 08.2013 (2 года 4 месяца)
ПФ ПриватБанк, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Керівник відділення.
Контроль якості та виконання операцій та цілей поставлених відділенню.
Підбір та навчання персоналу.
Робота з клієнтами.
Розвиток відділення, опрацювання вхідного потоку клієнтів, інформаційних баз та прилеглої території.

https://privatblog.com.ua/novosti/otdelenie-privatbanka-vystavochnyj-tsentr-v-kieve-otmetilo-svoyu-pervuyu-godovshchinu

Образование

ВПУ 33

Кондитер, Київ
Среднее специальное, с 2015 по 2015 (8 месяцев)

кондитер 4 розряду

КНЕУ ім. В.Гетьмана

Банківський менеджмент, Київ
Высшее, с 2005 по 2009 (4 года)

Магістр Банківський менеджмент

Дополнительное образование и сертификаты

МК Татьяна Свірко Створення пряничної картини та 2д Півня

2018

МК Пеку Веганское

2019-2020

Ніна Леуш Багатоповерхові торти

2019

Знания и навыки

MS Word MS Excel MS Office MS PowerPoint Poster

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний
  • Чешский — начинающий

Дополнительная информация

Працюю кондитером більше ніж 5 років [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: